ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Η δραματική αναμονή για την ταυτοποίηση των θυμάτων μέσω DNA! Πόσο θα διαρκέσει

Δεν έχει τελειωμό το δράμα για τους συγγενείς των θυμάτων από την πύρινη κόλαση που σκέπασε την Αττική.
Δε φθάνει που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, θα πρέπει τώρα να βιώσουν και μια τραγική αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονοβόρος διαδικασία ταυτοποίησης των σορών μέσω του DNA.

Η εργαστηριακή εξέταση και σύγκριση των δειγμάτων DNA που δόθηκαν από τους συγγενείς των θυμάτων, είναι μία εξαιρετικά λεπτομερής διαδικασία που μπορεί να κρατήσει ακόμη και δύο εβδομάδες.

Ημέρες δραματικές για όσους μπορεί να ελπίζουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι μπορεί να είναι ακόμη στη λίστα με τους αγνοούμενους. Διαβάστε ΕΔΩ για τον πολύήμερο ψυχικό πόνο που θα περάσουν οι συγγενείς αναμένοντας την πιο σκληρή αλήθεια: “Η επόμενη πράξη του δράματος: η ταυτοποίηση των νεκρών και τα πολιτικά παιχνίδια σε εθνικό θρήνο!”

Μπορεί η ιατροδικαστική εξέταση να κρατήσει λίγα 24ωρα λόγω και της συνεχιζόμενης και επίμονης εργασίας των ιατροδικαστών που και οι ίδιοι είναι συγκλονισμένοι από το θέαμα των απανθρακωμένων ανθρώπων, όμως το δράμα θα έχει και συνέχεια.

Και αυτό διότι οι ιατροδικαστές θα καταλήξουν μόνο στα αίτια του θανάτου, ενώ οι σοροί θα ταυτοποιηθούν μόνο μέσα από τα ειδικά εργαστήρια σύγκρισης του DNA.
Μία αναμονή και μία τραγωδία που δεν έχει τελειωμό για τους συγγενείς των θυμάτων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η άλλη πλευρά της Ελλάδος: Ουρές στα νοσοκομεία από εθελοντές αιμοδότες μετά την έκκληση για αίμα!

Εκτός νοσοκομείων ενήλικες και παιδιά! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button