Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Η «ουρά» των εκλογών: Οι Έλληνες τρέχουν για αύξηση των προσόντων τους!

Να είναι άραγε μία από τις …επιπτώσεις της προεκλογικής περιόδου ή οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις που οδηγούν τους Έλληνες στα ιατρεία των ειδικών, προκειμένου να βρουν λύση για τη μεγέθυνση του πέους τους;

Σύμφωνα πάντως με τα επίσημα στοιχεία και τις καταγραφές του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, δεκαπλασιάστηκε τον τελευταίο μήνα το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας, που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του!

Εν μέσω προεκλογικού πυρετού, ο σύγχρονος Έλληνας φαίνεται να έχει «έγνοιες» διαφορετικού επιπέδου. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, τον τελευταίο μήνα έχει δεκαπλασιαστεί, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μήνες, το ποσοστό των ανδρών που επισκέπτονται το Ινστιτούτο με στόχο την αυξητική του πέους…

pinakas

Με το δεδομένο ότι οι άνδρες που αναζητούν αύξηση του μεγέθους του πέους τους είναι νέοι και υγιείς και δεν κρύβουν κάποιο βιολογικό νόσημα, ανέκυψε ένα καίριο ερώτημα, το οποίο και αποτέλεσε την ερευνητική υπόθεση του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. «Τι άλλαξε τόσο δραματικά στο περιβάλλον μας τον τελευταίο μήνα το οποίο επηρέασε τον ανδρισμό του Έλληνα;».

Οι ειδικοί του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών απέδωσαν το …φαινόμενο σε ψυχοκοινωνικά αίτια. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον Δρ. Κώστα Κωνσταντινίδη, Πρόεδρο του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών δύο είναι οι πιθανές λογικοφανείς ερμηνείες.

Ο Δρ.Κώστας Κωνσταντινίδης
Ο Δρ.Κώστας Κωνσταντινίδης

Η πρώτη αφορά στην ορμή που κρύβουν και προκαλούν οι κοινωνικές εντάσεις, όπως π.χ. οι εκλογές, όπου η αναμέτρηση των αντιπάλων «ξυπνά» την πρωτόγονη φύση του άνδρα, κάνοντάς τον να θέλει να είναι αυτός ο νικητής, με κάθε μέσο και τρόπο.

Η δεύτερη συνδέεται με την οικονομική και πολιτική ανασφάλεια που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, κλονίζοντας την κυρίαρχη θέση του Άνδρα /Αρσενικού στο κοινωνικό μοντέλο, γεμίζοντας τον με ανασφάλειες σε όλους τους τομείς.

Ο Δρ. Κώστας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, εξηγεί: «Με τη στύση του, ο άνδρας είναι πιο ευάλωτος από τη γυναίκα, με δεδομένη την ορατή δυσκολία του οργασμού του, κάτι που στη γυναίκα συνήθως κρύβεται.

Τόσο η στύση όσο και το μέγεθος του φαλλού συμβολίζουν υγεία και σεξουαλικότητα. Η αυξητική πέους είναι ένα ναρκισσιστικό αίτημα όπως το αντίστοιχο της αυξητικής του μαστού στις γυναίκες. Όλο και περισσότεροι άνδρες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τις επεμβάσεις αυτές.

Μάλιστα, πρόσφατη παγκόσμια έρευνα της Guardian έδειξε ότι οι Γερμανοί είναι πρώτοι στον κόσμο στις επεμβάσεις αυτές. Φαίνεται πως το γερμανικό uber alles ευτυχώς παραμένει στα γεννητικά όργανα ακόμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες επεμβάσεις αυξητικής του πέους ξεκίνησαν στη Νότια Αφρική, προ εικοσαετίας, από τους ιατρούς Hennie Roos και Κώστα Κωνσταντινίδη που, στη συνέχεια, διέδωσαν τη μέθοδο παγκοσμίως.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button