ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Η ΠΟΕΔΗΝ κατακεραυνώνει τον Π.Καμμένο: “Αυτοαποθεώνεται αλλά κανείς τραυματίας δεν μεταφέρθηκε στα στρατιωτικά νοσοκομεία”!

Η συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων στα Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) καταφέρεται εναντίον του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου καθώς όπως υποστηρίζει, αυτοαποθεώνεται αλλά ουδείς τραυματίας ή εγκαυματίας δεν μεταφέρθηκε στα στρατιωτικά νοσοκομεία παρότι ήταν σε επιφυλακή.

Ειδικότερα η ΠΟΕΔΗΝ μιλά για σοβαρά λάθη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην περισυλλογή των πυρόπληκτων και την περίθαλψη των εγκαυματιών.

Σημειώνει χαρακτηριστικά: “Ο κος Καμμένος έστειλε σκάφη για να περισυνελλέξει τους πυρόπληκτους από το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι, 6 ώρες μετά χωρίς να συνοδεύονται από γιατρούς για να κάνουν τη διαλογή στην επιβίβαση. Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν σε επιφυλακή χωρίς τελικά να διακομισθεί ούτε ένας εγκαυματίας αν και έγινε χαμός

Ο κος Καμμένος αυτοαποθεώνεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα έκανε όλα τέλεια στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας στην Ανατολική Αττική την Δευτέρα 23/7/2018.
Μάλιστα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι εκείνη την ημέρα τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν σε επιφυλακή.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπήρξε ανικανότητα και ανεπάρκεια στη διαχείριση της κρίσης και ειδικότερα των εγκαυματιών και τραυματιών από τη φωτιά” αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button