Πολιτική Υγείας

Η συγκίνηση Άδωνι και η ψυχραιμία Βορίδη! Όλο το παρασκήνιο της παράδοσης παραλαβής

Η συγκίνηση βασικό χαρακτηριστικό ειδικά από την πλευρά του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες του healthreport.gr
αισθάνεται αδικημένος από τον Αντώνη Σαμαρά μετά από τις αλλεπάλληλες αλλαγές στην Υγεία αλλά και το βάρος που σήκωσε κομματικά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ίσως γι αυτό ο κ.Γεωργιάδης δεν αναφέρθηκε ούτε στιγμή στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.
Εξάλλου συνηθίζεται όλοι οι απερχόμενοι να ευχαριστούν τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που τους έδωσε. Εκείνος απέφυγε ακόμη και να αναφερθεί στο όνομα του Αντώνη Σαμαρά.

Βέβαια είχε προηγηθεί πολύ παρασκήνιο αλλά και διαμάχη με τον Μάκη Βορίδη που ανέλαβε τελικώς τη θέση του.

Βέβαια οι δύο άνδρες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής ευχές και ευγενικές εκφράσεις αλλά η πικρία Άδωνι ήταν διάχυτη στην αίθουσα τελετών της οδού Αριστοτέλους.

Γι αυτό και ο ίδιος όπως αναφέρουν πηγές, δε σκοπεύει να μιλήσει στα ΜΜΕ το επόμενο διάστημα.

Επέλεξε μετά και από παρότρυνση στενών του συνεργατών να μην αφήσει και καμία αιχμή, ώστε να μην πυροδοτήσει το κλίμα.

Ο Μάκης Βορίδης από την άλλη, φαίνεται να προχωρά ακάθεκτος ειδικά για τους επόμενους 4 μήνες καθώς εκτιμάται ότι μετά υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν και πρόωρες εκλογές.

«Ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα» έλεγαν άλλωστε πολλοί παραβρισκόμενοι στην αίθουσα τελετών του υπουργείου Υγείας όταν ο νέος υπουργός Υγείας ήταν στο βήμα. Και ίσως να μην έχουν άδικο…

Στο μεταξύ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστούν και οι αρμοδιότητες του αναπληρωτή υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου και της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button