Επιχειρηματικά Νέα

Η ELPEN στήριξε το 17ο PHARMA point!

Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer Health Care, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης του έλληνα φαρμακοποιού, στήριξε το 17ο φαρμακευτικό συνέδριο PHARMA point με θέμα «Το φαρμακείο στο…μικροσκόπιο» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 14 & 15 Οκτωβρίου 2017, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Η στήρξη του έλληνα φαρμακοποιού ικαι η βιώσιμη ανάπτυξη του φαρμακείου εντάσσονται στον στρατηγικό σχεδιασμό της ELPEN η οποία επενδύει σε δράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενημέρωση των φαρμακοποιών για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, επιστημονικές και επιχειρηματικές, και βοηθούν στην καθημερινή εύρυθμη λειτουργία του φαρμακείου σύμφωνα με τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες.

Η ΕLPEN ήταν χορηγός στη διάλεξη της Dr. Μαρίας Σκουρολιάκου με θέμα «Αλληλεπιδράσεις Φαρμάκων – Διατροφής, ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας». Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες επιστημονικές ομιλίες ιατρικού, πανεπιστημιακού και φαρμακευτικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN συμμετείχε με τα προϊόντα ALMORA plus, Gantil, Fugentin, Rontamil και Lumaren.

Σχετικά με την Φαρμακευτική Βιομηχανία ELPEN

Για περισσότερο από 50 χρόνια, η φαρμακοβιομηχανία ELPEN αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας πρωτότυπα και γενόσημα φάρμακα για την Ελληνική και τη διεθνή αγορά. Με κύκλο εργασιών άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ (2016) που, στο μεγαλύτερο μέρος τους, επανεπενδύονται στην ελληνική οικονομία δημιουργώντας εγχώρια προστιθέμενη αξία, η ELPEN κατέχει την 1η θέση μεταξύ των ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών και την 6η θέση στην εξωνοσοκομειακή φαρμακευτική αγορά της χώρας (στοιχεία IMS).

Συνεπής στη δέσμευσή της να υπηρετεί την έρευνα, η ELPEN διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα πειραματικά και ερευνητικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο οποίο, την τελευταία εικοσαετία, έχουν εκπαιδευτεί, με πλήρη υποστήριξη, χιλιάδες νέοι επιστήμονες. Βραβευμένη για τις πρακτικές της σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, η ELPEN απασχολεί σήμερα, σε επίπεδο ομίλου, 1.028 εργαζομένους έχοντας, τα τελευταία δέκα χρόνια, αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό της κατά 35%. Συγχρόνως, η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε 60 χώρες ανά τον κόσμο μεταξύ των οποίων πολλές ευρωπαϊκές αγορές, ενώ, από το 2012, διατηρεί θυγατρική εταιρεία στη Γερμανία, την ELPEN GmbH.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button