Η φωνή του ασθενούς

Θλίψη στον κόσμο της Υγείας! Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praksis Τζανέτος Αντύπας

Αιφνιδιαστικά και αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό, άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΜΚΟ Praksis, Τζανέτος Αντύπας. Ο ξαφνικός χαμός του σκόρπισε την θλίψη σε χιλιάδες προσωπικούς του φίλους αλλά και φίλους της οργάνωσης Praksis.

Μια οργάνωση που πρόσφερε εδώ και περίπου 20 χρόνια βοήθεια σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς η ΜΚΟ στήριζε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Να σημειωθεί ότι η PRAKSIS είναι ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

Στόχος της είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 15:30 στο Δημοτικό Kοιμητήριο Σχιστού

Η ομάδα Praksis

Η ομάδα της PRAKSIS σε σημείωμά της αναφέρει: «Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Τζανέτο, Εκ μέρους της PRAKSIS θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πρόεδρος, Τζανέτος Αντύπας, έφυγε εχθές Τρίτη 14 Φεβρουαρίου το βράδυ από τη ζωή.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού (Λεωφόρος Σχιστού 102-104, Κερατσίνι – Αμφιάλη, ΑΤΤΙΚΗ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button