Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ιδού ποια είναι η νέα τάση στο σεξ που θα κυριαρχήσει το 2018!

Η νέα τάση που αναμένεται να κάνει θραύση τη νέα χρονιά είναι η “ανοιχτή” όπου μετά από αμοιβαία συνεννόηση “επιτρέπει” ο ένας στον άλλον να φλερτάρει ή/και συνευρίσκεται σεξουαλικά και με άλλα άτομα πέραν του/της συντρόφου του.

Αυτή η τάση των ζευγαριών σε ό,τι αφορά στις σεξουαλικές σχέσεις καταδεικνύεται σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The Journal of Sex Research».

Για τις ανάγκες της έρευνας η δρ. Amy Moors, διευθύντρια έρευνας και αξιολόγησης κοινωνικών επιστημών στο College of Engineering του Πανεπιστημίου Purdue, εξέτασε τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Google Trends μεταξύ Ιανουαρίου 2006 και Δεκεμβρίου 2015.

 

 

 

 

 

 

Μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψε ότι οι αναζητήσεις για τους όρους “polyamory” και “ανοιχτές σχέσεις” αυξήθηκαν με την πάροδο του χρόνου, ενώ οι αναζητήσεις για “swingers” (έναν πιο… ντεμοντέ όρο) μειώθηκαν με την πάροδο του χρόνου.

Η δρ. Moors υποστηρίζει, ότι αν και δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε το γιατί ακριβώς οι άνθρωποι αναζητούν αυτούς τους όρους, είναι σαφές ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων σκέφτεται να έχει μη-μονογαμική σχέση και ψάχνει για πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button