ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ιδού πότε μεταφέρθηκε ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο! Τι αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι

Όπως γνωστοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, ο πρώτος νεκρός στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ έφθασε μεταξύ 10:30 – 11:00 το βράδυ. Επίσης μεταξύ 10:30 – 11:00 το βράδυ ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο για διακομιδή πολλών νεκρών από τις φωτιές.

Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Νοσοκομείο το βράδυ της τραγικής Δευτέρας 23/7/2018 ο πρώτος νεκρός απανθρακωμένος αγνώστων στοιχείων διεκομίσθη πριν τις 11 το βράδυ, αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει: “Τοποθετήθηκε σε μία μικρή αίθουσα των ΤΕΠ του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ.

Ταυτόχρονα την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο και ετοίμασε έναν ειδικό χώρο που έχει (κοντέινερ με ψύξη) προκειμένου να υποδεχθεί πολλούς νεκρούς (πάνω από 10) από τις φωτιές στο ΜΑΤΙ. Πράγματι το Νοσοκομείο ετοίμασε τον ειδικό χώρο (νεκροθάλαμο). Ως εκ τούτω ο Αν. Υπουργός Υγείας που συμμετείχε στο συντονιστικό τα μεσάνυκτα της Δευτέρας γνώριζε την ύπαρξη νεκρών, καθ’ ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ βρισκόταν στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου όπως και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και συνεχώς ενημέρωνε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας“.

Το HealthReport.gr από τα πρώτα 24ωρα της εθνικής τραγωδίας είχε γράψει αναλυτικά για την απόκρυψη στοιχείων. Διαβάστε ΕΔΩ για την “Επιλεκτική ενημέρωση ακόμη και εν μέσω της τραγωδίας”!

Άλλωστε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ από τις 9 το βράδυ ήδη με δηλώσεις του έκανε λόγο για 2 νεκρούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button