ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Και οι γιατροί και νοσηλευτές στη μάχη για τη συγκέντρωση αίματος!

Μπορεί γιατροί και νοσηλευτές να σπεύδουν για βοήθεια στις πληγείσες περιοχές, όμως και οι ίδιοι προσφέρουν αίμα δεδομένου πως υπάρχουν ακόμη ανάγκες.

Έτσι εκτός από τους εκατοντάδες πολίτες ανά τη χώρα που υπομονετικά περιμένουν στις ουρές των νοσοκομείων για να δώσουν το αίμα τους, και οι υγειονομικοί προχωρούν στην ίδια προσφορά αγάπης για τους συνανθρώπους μας στη Ραφήνα και το Μάτι.

Η Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) αλλά και τα συνδικαλιστικά όργανα των νοσηλευτών, που ζουν τα τελευταία 24ωρα από κοντά το δράματα των νοσηλευθέντων αλλά και των εγκαυματιών, κάλεσαν όλα τα μέλη τους, πανελλαδικά, να σταθούν αλληλέγγυα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη φωτιά και να προσφέρουν και αίμα εκτός από τις υπηρεσίες τους.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η συγκινητική προσφορά χιλιάδων πολιτών σε όλη τη χώρα οι οποίοι πηγαίνουν στα νοσοκομεία από την πρώτη μέρα της τραγωδίας για να δώσουν αίμα.

Να σημειωθεί πως με εντολή του υπουργείου Υγείας έχει παραταθεί το ωράριο στα περισσότερα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων της χώρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button