Επιχειρηματικά Νέα

Καλοκαίρι και διακοπές με τη σειρά New Sept της DEMO!

Το New Sept Total αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καθαρισμό, την έκπλυση, τη φύλαξη και την αποθήκευση όλων των φακών επαφής, με την σφραγίδα ποιότητας της DEMO ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού. Το New Sept Total είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 500ml και σε πρακτική συσκευασία μίας χρήσης, σε αμπούλες των 10ml, ιδανική για ταξίδια και τις καθημερινές μετακινήσεις.
Νewsept Eyes

Το Νewsept Eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης) αποτελεί την «φυσική» πρόταση κατά της ξηροφθαλμίας ενώ ανακουφίζει τα μάτια από το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, την χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Το Νewsept Eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι. H παρουσία του χαμομηλιού με τις ευεργετικές ιδιότητές του το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό, ενώ το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται ως το καλύτερο ενυδατικό.To προϊόν κυκλοφορεί σε συσκευασία με 30 περιέκτες των 0,5 ml.

Η DEMO ABEE με την επιτυχημένη διάθεση στην Ελληνική αγορά των Νewsept plus, Newsept total και Νewsept Εyes δίνει τη λύση «με τη βοήθεια της φύσης» σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροφθαλμίας, ταλαιπωρούνται από κουρασμένα κι ερεθισμένα μάτια ή φορούν φακούς επαφής.

DEMOcran.

Ένα σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής µε εκχύλισµα Cranberry & προβιοτικών, το μοναδικό που περιέχει Lactobacillus acidophilus 50 mg που αποδίδει 2,5 δισεκατοµµύρια προβιοτικά βακτήρια.

Ο συνδυασµός Cranberry και προβιοτικών υποβοηθά:

● την υγεία του ουροποιητικού και του κόλπου
● την εξάλειψη της ανάπτυξης των παθογόνων βακτηρίων
● την διατήρηση της υγιούς φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου
● την προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας κατά την διάρκεια και μετά την λήψη αντιβιοτικής θεραπείας

To σκεύασμα DEMOcran κυκλοφορεί σε συσκευασία με 28 κάψουλες και διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σκευάσματα μπορείτε να δείτε στο website demo.gr και στη σελίδα: NewSeptTotal 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button