Πολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

ΚΕΕΛΠΝΟ: Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις για το «αμαρτωλό» παρελθόν!

Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο καθώς συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του απερχόμενου ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Διαβάστε ΕΔΩ για την απομάκρυνση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ και όλο το παρασκήνιο:
«Παύθηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθ.Γιαννόπουλος! Ορίσθηκε αντικαταστάτης»

Η ηγεσία του υπουργείου υγείας κατηγορεί τον απερχόμενο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι δεν ανταποκρίθηκε στο έργο του, δεδομένων των σκανδάλων μέσα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ από την άλλη ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αιφνίδια αποπομπή του.

Στο πλαίσιο αυτό όμως συνεχίζεται η έρευνα στα «μαύρα ταμεία» του ΚΕΕΛΠΝΟ από το Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ). Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι έγγραφα που αποδεικνύουν σπατάλες κάθε λογής, ακόμη και προσωπικά έξοδα παλαιότερων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γι’ αυτό άλλωστε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην επιστολή απομάκρυνσης του τέως πλέον προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιου Γιαννόπουλου, υποστήριξε ουσιαστικά ότι δε συνέβαλε στο έργο εκκαθάρισης του φορέα.

Το επόμενο διάστημα προκειμένου να ισχυροποιηθεί η θέση της κυβέρνησης περί αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που άλλωστε κανείς δεν αρνείται, δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Άγριο παρασκήνιο και πιέσεις για τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Εditorial: Οι προσλήψεις και το «αμαρτωλό» ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλη η αλήθεια

Στο εδώλιο ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ για απάτη ύψους 568.022 ευρώ!

Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button