ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κοντοζαμάνης: Θα ενεργοποιηθούν και ιδιώτες γιατροί! Ποιες ειδικότητες θα «επιστρατευθούν»

Και ιδιώτες γιατροί φαίνεται ότι μπαίνουν άμεσα στη μάχη κατά του κορονοϊού στο δημόσιο σύστημα υγείας, που μέχρι σήμερα δίνεται κυρίως μέσα από το ΕΣΥ με τη συμβολή βέβαια και ιδιωτών ιατρών οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες στους πολίτες που βρίσκονται στο σπίτι τους. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr: Κορονοϊός: «Επιστράτευση» ιδιωτών γιατρών και «κατάργηση» ειδικοτήτων αν προσβληθούν πολλοί εργαζόμενοι στο ΕΣΥ”

Όπως ανακκοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης των διαπιστευμένων ιατρικών συντακτών στο υπουργείο Υγείας, σύντομα θα ενεργοποιηθούν και ιδιώτες γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι ειδικότητες

Ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι μεταξύ των ειδικοτήτων που θα αναλάβουν να συμβάλουν στη φροντίδα των ασθενών θα είναι ΠνευμονολόγοιΓενικοί Γιατροί, καρδιολόγοι καθώς μεταξύ άλλων και παιδίατροι.

Οι ιδιώτες γιατροί φαίνεται ότι θα ενεργοποιηθούν για να βοηθήσουν στον αγώνα του ΕΣΥ αφού ο κ.Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε στο θέμα έπειτα από ερώτηση γιατί δεν επιστρατεύονται  και ιδιώτες ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί για να βοηθήσουν στο δημόσιο σύστημα.

Άγνωστο παραμένει ποια αμοιβή έχει προβλεφθεί για τον κλάδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός: Και τα Κέντρα Υγείας στη μάχη κατά του ιού!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button