ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κοροναϊός: Τραπεζική υπάλληλος το τρίτο κρούσμα! Η ανακοίνωση της τράπεζας Πειραιώς και το λουκέτο

Τραπεζική υπάλληλος στην Τράπεζα Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας είναι το τρίτο κρούσμα που εντοπίσθηκε στην Αθήνα. Η τράπεζα βάζει λουκέτο (εκκένωση) στον όροφο όπου εργαζόταν το περιστατικό, ενώ όπως σημειώνεται στους χώρους τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως απολύμανση. Διαβάστε ΕΔΩ για την 40χρονη που βρέθηκε θετική στον ιό στη Αθήνα: «Τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα! Εντοπίσθηκε στην Αθήνα!»

Η Τράπεζα Πειραιώς πάντως διαβεβαιώνει ότι σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ τηρήθηκε όλο το πρωτόκολλο ώστε να μην ανησυχούν οι πελάτες της.

Δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση της Τράπεζας:

H Tράπεζα Πειραιώς ενημερώθηκε σήμερα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) ότι ένας εργαζόμενός της στο κτήριο Αμερικής 4 διαγνώσθηκε με τον ιό COVID-19.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχετικό σχέδιο που είχε ήδη καταρτισθεί από την Τράπεζα για το θέμα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, συγκλήθηκε σύσκεψη με κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. και υλοποιούνται τα ακόλουθα μέτρα για καθαρά προληπτικούς λόγους:

απολύμανση στο κτήριο Αμερικής 4 την Παρασκευή 28/02/2020

εκκένωση του ορόφου του κτηρίου, στο οποίο εμφανίσθηκε το κρούσμα του ιού για τις επόμενες 14 ημέρες.

εργασία από το σπίτι για το διάστημα των 14 ημερών για τους εργαζομένους στον όροφο όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα

• εφαρμογή των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ. www.eody.gov.gr.

Η Τράπεζα Πειραιώς δρα με σταθερό γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων της, ενώ με την εφαρμογή του σχεδίου επιχειρηματικής λειτουργικής συνέχειας, διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button