ΆρθραΚΟΡΟΝΟΪΟΣΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Κορονοϊός: Σε κόκκινο συναγερμό το Θριάσιο- Θετική στον ιό γιατρός ΜΕΘ

Συναγερμός σήμανε στο Θριάσιο ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς, καθώς γυναίκα γιατρός που εργαζόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  βρέθηκε θετική στον ιό.

Αμέσως κλιμάκια του ΕΟΔΥ έσπευσαν στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιηθεί εργαστηριακός έλεγχος σε άλλους 40 εργαζόμενους γιατρούς και νοσοκόμους και τα αποτελέσματα αναμένονται το βράδυ.

Συνολικά σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ 136 υγειονομικοί νοσούν και οι έξι είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ κάνει αναφορά και σε ένα τεχνολόγο ο οποίος όμως δεν νόσησε στην εργασία του αλλά κόλλησε από την σύζυγό του.Διαβάστε ΕΔΩ όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ: Κορονοϊός: Θερίζει τους υγειονομικούς σε όλα τα νοσοκομεία! Πόσοι αρρώστησαν

γιατρός

Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ καλούν την κυβέρνηση να κάνει εργαστηριακούς ελέγχους σε όλους τους υγειονομικούς που έρχονται σε επαφή ή έχουν ήπια συμπτώματα.

Τέλος, αναφέρουν ότι το ευχάριστο είναι ότι οι 29 συνάδελφοί τους από το Νοσοκομείο Παπανικολαου οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τους 4 νοσούντες συναδελφους είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, αν και όπως ανέφερε η σχετική είδηση, έχουν μπει κανονικά σε καραντίνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button