Ειδήσεις ΥγείαςΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Κορoνοϊός: Δείτε πως δεν θα πάρετε κιλά στην καραντίνα! Έξυπνες συμβουλές

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να μην πάρετε κιλά στην καραντίνα. ιδιαίτερα ενόψει Πάσχα παντού υπάρχουν πειρασμοί. Γλυκοί, αλμυροί, όλοι τόσο παχυντικοί αλλά λαχταριστοί. Πώς μπορούμε να μην πάρουμε κιλά χωρίς στερήσεις

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις!

«Μην αγοράζετε τις πιο φτηνές σοκολάτες, που θα βρείτε στο σουπερμάρκετ. Καλύτερα να προτιμήσετε μια σοκολάτα καλής ποιότητας, παρά να φορτώσετε το καρότσι σας με κακής ποιότητας γλυκά» υποστηρίζει η γνωστή διαιτολόγος Melissa Hay, συστήνοντας να προτιμήσετε την “μαύρη σοκολάτα η οποία περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά.”

Σοκολάτα μετά το φαγητό

«Το να τρώτε γλυκά με άδειο στομάχι, είναι τεράστιο λάθος καθώς, μετά από λίγο θα πεινάτε» λέει ο διατροφολόγος Tim Altman, συμβουλεύοντας μας να αποφύγουμε κάτι τέτοιο.

Γεμίστε το ψυγείο με λαχανικά

Αποθηκεύεστε σαλάτες, λαχανικά και φρούτα στο ψυγείο σας και φροντίστε να έχετε αρκετές πρώτες ύλες για ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα. «Βρείτε υγιεινά υποκατάστατα, ώστε να είστε χορτάτοι» προτείνει ο διαιτολόγος, Ashleigh Brunner.

Μην πιέζεστε!

«Η καραντίνα είναι μια ειδική περίπτωση και δεν είναι κακό να φάτε λίγη σοκολάτα» ισχυρίζεται ο διατροφολόγος Αshleigh Brunner, προσθέτοντας: «Οι μελέτες άλλωστε αποδεικνύουν πως αν δεν λυγίσετε λίγες ώρες μετά να πέσετε με τα μούτρα στα γλυκά!»

Μην τσιμπολογάτε

Σταματήστε να τσιμπολογάτε και κρατήστε ημερολόγιο, που θα περιλαμβάνει τι τρώτε κάθε μέρα. Όσοι το κάνουν χάνουν το διπλάσιο βάρος, από εκείνους που δεν το κάνουν, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button