Πολιτική Υγείας

Κούρεψαν και τα γεύματα των γιατρών στο ΕΣΥ! Τι έφαγαν την Πρωτοχρονιά σε μεγάλο νοσοκομείο;(φωτο)

 

Το μνημόνιο φαίνεται πως έφαγε και τα φαγητά των γιατρών καθώς πλέον οι μερίδες που προσφέρονται είναι όλο και πιο λιτές. Μάλιστα σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, οι αρμόδιοι δε δίστασαν να σερβίρουν ένα σχεδόν…κατοχικό γεύμα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

 

Βέβαια η τσιγκουνεμένη αυτή εορταστική… απόλαυση, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των εφημερευόντων γιατρών οι οποίοι να σημειωθεί ότι δεν εργάζονται απλώς τις γιορτές μακριά από τις οικογένειες τους, αλλά είναι αμφίβολο και πότε θα πληρωθούν για αυτές τις εφημερίες.

 

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανήρτησε γιατρός μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας όταν αντιλήφθηκε το …λουκούλλειο γεύμα με το οποίο θα περνούσε την Πρωτοχρονιά της.

 

ba7802cc-76f6-4c62-934f-60da3cc17a16

 

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως οι αρμόδιοι των δημοσίων νοσοκομείων προκειμένου να μην ξεφύγουν οι προϋπολογισμοί που έχουν τεθεί από το υπουργείο Υγείας μετά από συνεννόηση με την τρόικα, δε διστάζουν να προσφέρουν τα στοιχειώδη στους γιατρούς που εργάζονται ατελείωτες ώρες.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει το healthreport.gr ότι σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία, όπως το ΚΑΤ, κόβουν πλέον και από τα μενού των ασθενών απαραίτητα για την υγεία τους τρόφιμα προκειμένου να μην …ξοδέψουν.

 

Το δημοσίευμα εκείνο είχε προκαλέσει αναστάτωση στο ΚΑΤ με συνέπεια να αλλάξει ο οικονομικός προγραμματισμός για τα γεύματα των ασθενών και να συμπληρωθούν απαραίτητα προϊόντα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button