ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ληστεία στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»! Πανάκριβο μηχάνημα έκανε «φτερά»

Τη δράση της συμμορίας Κολομβιανών, η οποία εξαρθρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, θυμίζει η κλοπή ιατρικού μηχανήματος στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”. Διαβάστε ΕΔΩ πως ξεκίνησε η επιδημία των κλοπών: «Ψάχνουν και μέσα στο νοσοκομείο για την μυστήρια κλοπή στον Άγιο Σάββα»

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, την Τρίτη διαπιστώθηκε από τη διευθύντρια του Πνευμονολογικού Τμήματος του νοσοκομείου η απώλεια – κλοπή ενός βρογχοσκοπίου συγκεκριμένου κατασκευαστικού οίκου και σειριακού αριθμού, αξίας 11.000 ευρώ.

Διατάχτηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος μήνυση κατά αγνώστων. Ήδη, η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Να υπενθυμιστεί εδω ότι η  συμμορία των Κολομβιανών είχε ξεκινήσει τη δράση της τον Μάιο του 2016, κλέβοντας από το νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” ιατρικό εξοπλισμό, κολονοσκόπησης, γαστροσκόπησης και βρογχοσκόπια.

Πριν τη σύλληψή της, η συμμορία είχε κλέψει εξοπλισμό από διάφορα νοσοκομεία της Ελλάδας, ενώ η δράση της είχε επεκταθεί στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Τσεχία, την Ολλανδία και την Κροατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πως έγινε η διάρρηξη στο νοσοκομείο Βόλου! Φωτό

Άγρια επίθεση σε εφημερεύοντα ιατρό του ΠΑ.Γ.Ν.Η στην Κρήτη! Τι λέει ο Ιατρικός Σύλλογος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button