ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Λουκέτα σε σχολεία λόγω κοροναϊού! Ποια κλείνουν

Λουκέτα σε σχολεία μπαίνουν μετά τη διαπίστωση ότι πιθανώς μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, είναι το τέταρτο κρούσμα. Διαβάστε ΕΔΩ για το 4ο κρούσμα που είναι εκπαιδευτικός: “Κοροναϊός: Και 4ο κρούσμα! Γυναίκα 36 ετών νοσηλεύεται στο Αττικόν”

Όπως ανακοινώθηκε, 8 σχολεία σε Περιστέρι, Αθήνα, Γλυφάδα και Χαϊδάρι πρόκειται να κλείσουν προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Το τέταρτο επίσημο κρούσμα φαίνεται πως είναι καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές και έτσι αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολείων στα οποία φοιτούν οι μαθητές της, όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, 28/2, τα παρακάτω σχολεία:
4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου
4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου
11ο Λύκειο Περιστερίου
1ο Πειραματικό λύκειο Αθηνών
1ο Γυμνάσιο Γλυφάδας
1ο ΓΕΛ Γλυφάδας
19ο Νηπιαγωγείο Περιστερίου
5ο Δημοτικό Περιστερίου

Εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μελών των σχολικών κοινοτήτων με προσβληθέντες από κορονοϊό.

Να σημειωθεί ότι χθες ελήφθη η απόφαση να κλείσουν και άλλα σχολεία στα οποία υπήρχε η υποψία ότι μέλος της σχολικής κοινότητας είχε προσβληθεί από τον ιό.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας,
τα σχολεία:

1) ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIOY AΘHNΩN,

2) ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIO ΨYXIKOY,

3) NHΠIAΓΩΓEIO “I. M. KAPPAΣ”,
και τα τρία ευρισκόμενα στο Παλαιό Ψυχικό Αττικής,
θα παραμείνουν κλειστά, Παρασκευή 28/2, για προληπτικούς λόγους.

Επιστρέφουν από Λονδίνο

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, επιστρέφουν οι μαθητές που βρίσκονται στην Αγγλία εκδρομή και είναι συμμαθητές του παιδιού της 40χρονης που βρέθηκε θετική στην Αθήνα. Τα παιδιά θα γυρίσουν στην πατρίδα με πτήση ναυλωμένη από το Κολλέγιο Αθηνών όπου φοιτούν τα παιδιά της 40χρονης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button