Πολιτική Υγείας

Λύση στο…παραπέντε στο Τζάνειο! Πως βρέθηκε γιατρός στην παιδοχειρουργική

Οι δύο ιατροί μεταβαίνουν άμεσα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί μετακίνηση, προς κάλυψη των εφημεριών,της Παιδοχειρουργικής Κλινικής στη Γενική Χειρουργική Κλινική .
Φαίνεται ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει … καθώς την ίδια ώρα στο Τζάνειο νοσοκομείο και στα καθήκοντα του επέστρεψε, ο Διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής που τους τελευταίους μήνες ήταν αποσπασμένος στο Παίδων, μετά από πιέσεις τόσο της ΕΙΝΑΠ, μέσω του μέλους του Δ.Σ και Προέδρου των Εργαζομένων του Ευαγγελισμού, Ηλία Σιώρα αλλά και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Ωστόσο ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος να μην καταστεί εφικτή η λειτουργία της καθώς σύμφωνα με τους εργαζομένους χρειάζεται το λιγότερο επιπλέον δύο ειδικευμένους γιατρούς για να μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα εφημεριών.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός που επέστρεψε στη θέση του, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η κλινική είναι άδεια από γιατρούς με συνέπεια ουσιαστικά να υπολειτουργεί.
Οι εργαζόμενοι ευελπιστούν ότι το επόμενο διάστημα η ηγεσία του Υπουργείου θα ευαισθητοποιηθεί και σε αυτή την περίπτωση και θα στελεχώσει την παιδοχειρουργική κλινική του Τζανείου που υποδέχεται καθημερινά δεκάδες παιδιά του Πειραιά και των γύρω περιοχών…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button