ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μάχη πάνω από το ΚΕΕΛΠΝΟ ενόψει εκλογών! Όλο το παρασκήνιο

Ήδη η φωτιά άναψε με το πόρισμα που αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα η επιτροπή της Βουλής που εξέταζε τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Στο πόρισμα θα υπάρχουν κατηγορίες για πρώην υπουργούς περί προσλήψεων και χορηγιών σε ΜΜΕ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ: «Έτοιμα τα πορίσματα της Βουλής για Ντυνάν, ΚΕΕΛΠΝΟ, Φάρμακα! Τι θα περιλαμβάνουν»

Ωστόσο φαίνεται ότι σταδιακά θα διαρρέονται και άλλες πληροφορίες που θα σχετίζονται με το ΚΕΕΛΠΝΟ ώστε να δημιουργηθεί και το κατάλληλο …έδαφος για πολιτική αντιπαράθεση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι με βάση δημοσίευμα φιλοκυβερνητικού Μέσου κατά τη διάρκεια ελέγχου από ειδικό κλιμάκιο της Δημόσιας Διοίκησης βρέθηκε κρύπτη με έγγραφα και κρυφά τιμολόγια στα υπόγεια του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση ήταν επικριτική απέναντι στις πληροφορίες ου διέρρευσαν, ενώ οι εργαζόμενοι του φορέα μιλούν απλώς για αποθήκες όπου τηρούνται όλα τα παλαιά αρχεία.

Όπως αναφέρει στο HealthReport.gr ο Σταμάτης Πουλής Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ: «Όλα τα τμήματα του Οργανισμού έχουν στο χώρο του γκαράζ αποθήκες όπου μεταφέρουν το παλαιό υλικό. Δηλαδή έγγραφα άνω των 10 και 15 ετών που δεν μπορούν να βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο».

Ανεξάρτητα εάν ισχύει ή όχι η συγκεκριμένη υπόθεση, παραμένει άγνωστο εάν η αρμόδια επιτροπή της Βουλής ή τα αρμόδια κλιμάκια ελέγχου διερεύνησαν επί της ουσίας την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ, δεδομένου ότι ο φορέας επί σειρά ετών αποτελούσε έναν βασικό φορέα για την τακτοποίηση ημετέρων αλλά και παράτυπης διάθεσης κονδυλίων.

Προς ώρας βέβαια η έρευνα φαίνεται απλά να εστιάζει μόνο σε 23 προσλήψεις που έγιναν επί Άδωνι Γεωργιάδη και οι εργαζόμενοι ήταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου ενώ αμείβονταν από χορηγικά προγράμματα όπως έχει δηλώσει ο πρώην Υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΕΛΠΝΟ: Χορηγίες για γέλια και για κλάματα! Δείτε μία απίστευτη διαφημιστική καμπάνια

Έτοιμο το νομοσχέδιο για το νέο ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι λεπτομέρειες για τις αλλαγές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button