ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μήνυση Άδωνι κατά Πολάκη για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλο το παρασκήνιο

Και αυτό διότι ο Π.ΠΟλάκης τον κατηγορεί ότι προχώρησε σε παράτυπες προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως ο ίδιος δήλωσε, θα κάνει μήνυση στον Παύλο Πολάκη μετά και τη σχετική δικογραφία που έφθασε στη βουλή για τις επίμαχες προσλήψεις.

Ήδη άλλωστε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής εξετάζει λεπτομερώς τις προσλήψεις που έγιναν σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν. Διαβάστε ΕΔΩ ποιες ακριβώς ελέγχονται: Φύλλο και φτερό οι προσλήψεις σε Ντυνάν-ΚΕΕΛΠΝΟ από την Εξεταστική Επιτροπή! Τι αναζητείται”

Ο πρώην υπουργός Υγείας υποστηρίζει ότι στη δικογραφία κανένα στοιχείο δεν αποδεικνύει την εμπλοκή του, ίσα ίσα τα έγγραφα για τις 23 προσλήψεις μάλλον τον δικαιώνουν, ενώ η μόνο επιβαρυντική κατάθεση είναι αυτή του Παύλου Πολάκη.

Στη συνέχεια τα πνεύματα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και υπουργού Δικαιοσύνης οξύνθηκαν καθώς ο κ.Γεωργιάδης κατηγόρησε τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ότι δεν έδειξε τον αντίστοιχο ζήλο σε υπόθεση που αφορούσε παρεμβάσεις του Παύλου Πολάκη.

Μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Σε περίπτωση που έχετε καμία αμφιβολία να κάνετε προανακριτική. Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».

Ο κ.Κοντονής από την πλευρά του ανταπάντησε πως δεν υπάρχει καμία υπόθεση στο γραφείο του που να μην έχει ελεγχθεί και αποσταλεί εντός της ημέρας στη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται «εκκαθάριση» στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Οι συμβάσεις και οι «χρυσές» φακές των 12,5 ευρώ

Που στοχεύει η εξεταστική σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν! Όλο το παρασκήνιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button