Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μήπως έχετε χαμηλή λίμπιντο; Δείτε όλες τις απίστευτες αιτίες

Η χαμηλή λίμπιντο αποτελεί σημάδι των καιρών αφού ”χτυπά” όλο και περισσότερα ζευγάρια. Οι επιστήμονες αυτή τη φορά βάλθηκαν να εντοπίσουν όλες τις πιθανές αιτίες που τα ζευγάρια έχουν μειωμένη ερωτική επιθυμία. Δείτε τι ανακάλυψαν!

Τα αντικαταθλιπτικά

Σαρώνει η κατάθλιψη στα χρόνια της κρίσης, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί και η κατανάλωση αντικαταθλιπτικών χαπιών τα οποία έχουν ενοχοποιηθεί για την μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Πάντως μην βιαστείτε να σταματήσετε όποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να ακολουθείτε, πριν συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Μια εξαντλητική δίαιτα

Οι εξαντλητικές δίαιτες όπως αναφέρουν οι ειδικοί μπορεί να αποδυναμώσουν τον οργανισμό σας αλλά και τη λίμπιντο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Το αλκοόλ

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν αφήνει ανεπηρέαστους ούτε τους άνδρες αλλά ούτε και τις γυναίκες. Θυμηθείτε ότι πάν μέτρον άριστον αν θέλετε να λειτουργήσετε στην κρεβατοκάμαρα.

Ο θυμός
Η καλή επικοινωνία σε μια σχέση αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού. Αν θέλετε να ανάψετε πάλι την ερωτική φλόγα αφήστε εκτός τις όποιες φιλονικίες.

Η τεχνολογία

Όταν το smartphone αλλά και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εισβάλλουν στην κρεβατοκάμαρα τα αποτελέσματα τους είναι ολέθρια στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι top λόγοι που μια γυναίκα δεν έχει όρεξη για σεξ!

Μαθήματα «σεξολογίας» από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Σχετικά Άρθρα

Back to top button