Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μαθήματα “σεξολογίας” από τους ειδικούς! Δείτε τι συμβουλεύουν

Όμως δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε τόσο μακρυά. Μάθετε τι συμβουλεύουν σεξολόγοι από όλο τον κόσμο.

Χάστε κιλά

Κατά μέσο όρο οι παχύσαρκοι άντρες έχουν επίπεδα τεστοστερόνης 25% χαμηλότερα από τους μη παχύσαρκους, γεγονός που επηρεάζει τις αποδόσεις τους στο σεξ. Οι ειδικοί επισημαίνουν την αναγκαιότητα της απώλειας των κιλών για καλύτερη ερωτική ζωή.

Μείνετε σε φόρμα

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες που γυμνάζονται συστηματικά αντιμετωπίζουν σε μικρότερο ποσοστό προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήστε να ασχολείστε με την αθλητική δραστηριότητα που σας ευχαριστεί περισσότερο;

Διαλέξτε την καλύτερη μέρα

Σύμφωνα με έρευνα του London School of Economics το πρωί της Πέμπτης είναι η καλύτερη ώρα και μέρα για να κάνετε σεξ, αφού στους εθελοντές της έρευνας παρατηρήθηκαν αυξημένα επίπεδα κορτιζόλης τη συγκεκριμένη στιγμή της εβδομάδας.

Κόψτε το τσιγάρο

Μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Ορλεάνης, τεκμηρίωσε ότι όσοι καπνίζουν έχουν έως και 41% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, σε σχέση με τους μη καπνιστές. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι στα πακέτα των τσιγάρων αναγράφεται η προειδοποίηση ότι «Tο κάπνισμα προκαλεί στυτική δυσλειτουργία».

Κατάλληλες τροφές

Βάλτε στην καθημερίνη σας διατροφή τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο  όπως είναι τα οστρακοειδή, το κρέας, το σουσάμι και το ταχίνι.  Επίσης τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη A και βιταμίνη E.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button