Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μεγάλο ή μικρό στήθος: Ποιο τελικά «ανάβει» τους άνδρες;

Είναι το πιο ερωτικό σημείο και το ξέρουν. Ο λόγος για το γυναικείο στήθος, το οποίο τραβά σαν τον… μαγνήτη τα ανδρικά βλέμματα. Μπορεί να είναι κυρίαρχη η άποψη, ότι το πλούσιο στήθος είναι το σημείο που κερδίζει τις προτιμήσεις των ανδρών αλλά οι απόψεις διίστανται.

Στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, που δημοσίευσε τα πορίσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 361 Βρετανών ηλικίας 18 έως 68 ετών, επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι, αν και οι προτιμήσεις των ανδρών να ποικίλλουν, ωστόσο, οι περισσότεροι άνδρες έδειξαν προτίμηση στο στήθος μεσαίου μεγέθους, ενώ έπεται το μεγάλο στήθος.

 

 

 

 

 

Το 24,4% των ανδρών έδωσε υψηλότερη βαθμολογία στο μεγαλύτερο στήθος και μόλις το 15,5% φάνηκε να προτιμά το μικρό στήθος. Τα ποσοστά για το πολύ μεγάλο ή το πολύ μικρό στήθος ήταν 19,1% και 8,3% αντίστοιχα.

Βάση των απαντήσεων τους, οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν το στήθος, το οποίο μπορούν εύκολα να «χειριστούν» υποστηρίζει η έρευνα που καταρρίπτει τον «κανόνα«» που ήθελε τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες με πλούσιο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος των… προσόντων τους; 12 λόγοι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button