Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μελαχρινές ή κοκκινομάλλες: Ποιες κάνουν καλύτερο σεξ

Οι μελαχρινές από την πλευρά τους, παραπέμπουν στο μεσογειακό ταμπεραμέντο που ξεσηκώνει τους άντρες.Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι οι κοκκινομάλλες κάνουν περισσότερο σεξ απ΄ότι οι μελαχρινές ή οι ξανθές! Οι μελαχρινές από την πλευρά τους, παραπέμπουν στο μεσογειακό ταμπεραμέντο που ξεσηκώνει τους άντρες.

Επίσης οι επιστήμονες βρήκαν επίσης ότι οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, των οποίων το φυσικό χρώμα των μαλλιών είναι κόκκινο είναι πιο πιθανό να κάνουν πρώτη φορά σεξ αργότερα από ό,τι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετικό φυσικό χρώμα μαλλιών π.χ. καστανό.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για γυναίκες με φακίδες καθώς βάση νέων ερευνών τα γονίδιά μας καθορίζουν πότε θα κάνουμε σεξ πρώτη φορά, πόσους συντρόφους θα έχουμε αλλά ακόμα και πόσα παιδιά θα κάνουμε. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι πιθανώς γονιδιακά καθορίζεται και το σε ποια ηλικία θα αποκτήσουμε τα παιδιά μας αλλά και το αν θα μείνουμε τελικά άτεκνοι!

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το εκρηκτικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών είναι εκείνο το οποίο μαγνητίζει τους άνδρες. Ο ανδρικός εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος ώστε να αντιλαμβάνεται το κόκκινο χρώμα ως ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος. Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ που έκαναν αυτή τη διαπίστωση δεν κατάφεραν να εξηγήσουν το γιατί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button