ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μετωπική ΠΟΕΔΗΝ με την κυβέρνηση! Συγκέντρωση στο Μαξίμου στις 25 Ιανουαρίου

Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχει η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) και της κυβέρνησης. Ο πόλεμος της ΠΟΕΔΗΝ με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μεταφέρεται πλέον στην πρωθυπουργική έδρα. Συνδικαλιστές και εργαζόμενοι προαναγγέλλουν ότι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, την ημέρα δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει δύο χρόνια στην εξουσία, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Και αυτό επειδή το αίτημα για συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δεν απαντήθηκε ποτέ.
Έτσι η ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει ότι: «Παρήλθε η προθεσμία που δεσμεύτηκαν για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον Πρωθυπουργό. Θα την επιβάλλουμε».

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία μιλούν για «2 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, 2 χρόνια ψεύτικες εξαγγελίες για χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ».

Βέβαια από την άλλη πλευρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει άλλη άποψη…
Κατά τον Παύλο Πολάκη επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει πολλές προσλήψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, σε αντίθεση με ότι συνάβαινε τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε ΕΔΩ τι υποστηρίζει: «Δείτε πόσοι έφυγαν και πόσοι προσλήφθηκαν τα τελευταία χρόνια σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας!»

Και μέσα στη διαφωνία αυτή αλλά και τη διαφορετική προσέγγιση περί προσλήψεων, ο πόλεμος συνεχίζεται και μάλιστα με μηνύσεις. Δείτε ΕΔΩ την μήνυση της ΠΟΕΔΗΝ κατά του Παύλου Πολάκη: «Μήνυση ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη! «Φουντώνει» ο πόλεμος».

Όπως και να χει μετά τη γνωστοποίηση ότι η ΠΟΕΔΗΝ θα συγκεντρωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, το επιτελείο του πρωθυπουργού όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο. Βέβαια στην οδό Αριστοτέλους επικρατεί μάλλον η…αυτοπεποίθηση αφού η άποψη που επικρατεί είναι πως οι συνδικαλιστές δεν θα κατορθώσουν να πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Editorial: Ο Πολάκης, ο Άδωνις και οι γιατροί του ΠΕΔΥ!

Τρεις σκιώδεις προσλήψεις στο πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ δια χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο και οι μισθοί

Π.Πολάκης κατά Γ.Πατούλη για τη χρηματοδότηση δομών Υγείας από τους Δήμους!

Νοσηλευτές κατά Πολάκη για τα …πλεκτά! Ανακαλέστε τώρα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button