Η φωνή του ασθενούς

Μια αγκαλιά …τεχνολογικά δώρα από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» σε μικρούς ασθενείς!

Ειδικότερα οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω κρίσης, ανταποκρίνονται με συνέπεια και ευθύνη στην πληθώρα αιτημάτων που λαμβάνουν από Σχολεία, Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας μας, αλλά και μεμονωμένα άτομα.

Έτσι παρέδωσαν Οπτικοακουστικό Υλικό στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Κ.Ψ.Υ. του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Σωτηρία» προκειμένου να διευκολύνουν την ευαίσθητη και σημαντική δουλειά των ειδικών του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος, ενώ παράλληλα παρέδωσαν Βρογχοσκόπιο στη Γ΄ Παιδιατρική – Πνευμονολογική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης προς αντικατάσταση του παλιού.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω κλινική του «Ιπποκράτειου» λειτουργεί το μοναδικό Βρογχοσκοπικό Κέντρο της Βορείου Ελλάδας και οι βρογχοσκοπήσεις γίνονται για πολλούς διερευνητικούς λόγους (χρόνιες πνευμονοπάθειες- ανωμαλίες αναπνευστικού- παιδιά με κυστική ίνωση κ.λ.π.).

Οι Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» δεν ισχυρίζονται ότι λύνουν τα προβλήματα. Προσπαθούν όμως να ανταποκριθούν πάντα στο μέτρο του δυνατού, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημοσίων Νοσοκομείων για καλύτερες συνθήκες νοσηλείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button