ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μια γυναίκα πρόεδρος στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ!

Τα σκήπτρα σε μια γυναίκα παρέδωσε ο επί σειρών ετών πρόεδρος της ΕΝΙ –ΕΟΠΥΥ, των ιδιωτών γιατρών δηλαδή που συνεργάζονται με τον Οργανισμό, Γιώργος Ελευθερίου.

Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση πρόεδρος εξελέγη η Άννα Μαστοράκου. Πρόκειται για τη νυν πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αλλά και τη μοναδική γυναίκα που συμμετέχει στο ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Η ίδια πάντως ευχαρίστησε τους συναδέλφους της τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής της όσο και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Άννα Μαστοράκου
Η Άννα Μαστοράκου

Να σημειωθεί πως η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ είναι η ένωση που εκπροσωπεί τους χιλιάδες ιδιώτες γιατρούς που σήμερα συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ και αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με τον οργανισμό δεδομένου ότι παραμένουν απλήρωτοι για καιρό.

Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών το νέο ΔΣ της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος Μαστοράκου Άννα Πυρηνικός Ιατρός Πάτρα

Αντιπρόεδρος Κωνσταντινίδης Ιωάννης Ορθοπαιδικός Θεσσαλονίκη

Β’ Αντιπρόεδρος Γκανάς Ευάγγελος Ουρολόγος Γιαννιτσά

Γενικός Γραμματέας Παπασιδέρης Χρήστος Αγγειοχειρούργος Αθήνα

Ταμίας Δάβος Κωνσταντίνος Καρδιολόγος Αθήνα

Ειδικός Γραμματέας Γαλάνης Σπύρος Γενικός Ιατρός Κέρκυρα

Ειδικός Γραμματέας Χατζούδης Σταύρος Παθολόγος Αθήνα

Μέλος Κοσκοσάς Αρχιμήδης Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη

Μέλος Αργυράκης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος Αθήνα

Μέλος Τσαμαδός Νίκος Ορθοπαιδικός Αθήνα

Μέλος Κολλάρος Θεόδωρος Γυναικολόγος Πάτρα

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν:

Μανάκου Νίκη
Κακαράντζα Γεωργία
Παπαδοπούλου Βασιλική

Η νέα πρόεδρος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ Άννα Μαστοράκου κάλεσε τους γιατρούς που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ ή έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον Οργανισμό να εγγραφούν στην Ένωση προκειμένου να ισχυροποιηθεί περαιτέρω.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για να λυθούν χρόνια προβλήματα του κλάδου καθώς όπως σημειώνει η κ.Μαστοράκου: “Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ προτίθεται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να βελτιωθούν οι χρόνιες δυσλειτουργίες του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες δυσκολεύουν την καθημερινή ιατρική πράξη με στόχο την αποκατάσταση της επαγγελματικής και επιστημονικής ακεραιότητας του συμβεβλημένου Ιατρού και τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button