ΆρθραΔημοφιλήΠολιτική Υγείας

Μια ωραία και από τζάκι στην Υγεία! Που τοποθετείται η κόρη του Χ.Σαρτζετακη

Πήγες του HealthReport.gr αναφέρουν πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας  προτίθεται να  τοποθετήσει στην Επιτροπή Προμηθειών Υγείας την Πετρούλα Σαρτζετακη. Την κόρη του πρώην πρόεδρου της Δημοκρατίας , Χρήστου Σαρτζετακη που οι παλαιότεροι τη θυμούνται ως ένα μικρο κορίτσι στο πλευρό του πρώην πρόεδρου.

Η καλλίπυγος νεαρά κόρη του Χρήστου Σαρτζετάκη θα αναλάβει τον καυτό τομέα των προμηθειών Υγείας ο οποίος βρίθει παρατυπιών και υπερτιμολογήσεων.

Θα κληθεί να οργανώσει τους διαγωνισμούς για την κεντρική αγορά υλικών στα νοσοκομεία, διαγωνισμοί που έχουν παγώσει εδώ καιρό εξαιτίας κυρίως της κωλυσιεργείας αλλά και των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Και πως κατέληξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο πρόσωπο της Πετρούλας όπως την αποκαλούσε κάποτε όλη η Ελλάδα όταν ο πατέρας της ήταν πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Υψηλόβαθμο στέλεχος της οδού Αριστοτέλους έλεγε στο HealthReport.gr πως ο υπουργός ενημερώθηκε πως πρόκειται για ένα άκρως έντιμο νεαρό κορίτσι που μπορεί να τα βάλει ακόμη και με τα συμφέροντα στο χώρο της υγείας!

Ίδωμεν…

 

PETROYLA SARZETAKI

Σχετικά Άρθρα

Back to top button