ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Μοιράζει ρευστό το υπ. Υγείας! Πόσα έδωσε σε ΚΕΘΕΑ, ΟΚΑΝΑ, ΕΟΜ

Η υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε μια προσπάθεια όπως φαίνεται να δείξει έντονη δραστηριότητα, μέσα σε λίγες ημέρες κατόρθωσε να βρει και χρήματα για το ΚΕΘΕΑ, τον ΟΚΑΝΑ και τον ΕΟΜ.

Ειδικότερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος υπέγραψε Υπουργικές Αποφάσεις μέσω των οποίων δόθηκαν επιχορηγήσεις στο ΚΕΘΕΑ, στον ΟΚΑΝΑ και στον ΕΟΜ.

Συγκεκριμένα δόθηκε επιχορήγηση στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων [ΚΕΘΕΑ] 800.000 ευρώ με σκοπό την κάλυψη μέρους των δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015.

Επιπροσθέτως δόθηκε επιχορήγηση στον ΟΚΑΝΑ, [Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών] του 1.743.167 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των δαπανών μισθοδοσίας και λειτουργικών αναγκών για το Γ΄ Τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015, όπως και το ποσό των 145.000 ευρώ για την κάλυψη δαπανών για τη συνέχιση της λειτουργίας του Προγράμματος Παραγωγής Αυτοβοήθειας του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης εγκρίθηκε επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με το ποσό των 49.657 ,το οποίο θα διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού του και εργοδοτικές εισφορές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button