Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μόνο για άνδρες: Μυστικά για να κάνετε σεξ μέχρι τα βαθιά γεράματα

Απαραίτητη προυπόθεση είναι να ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και να υποβάλλονται συχνά σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Μάθετε τι πρέπει να κάνετε

Μετρήστε την πίεσή σας!

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες το 35-37% των ανδρών που έχει υπέρταση παρουσιάζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, είτε ως συνέπεια της θεραπείας είτε εξαιτίας της ίδιας της νόσου.

Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες που γυμνάζονται συστηματικά αντιμετωπίζουν σε μικρότερο ποσοστό προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Καιρός να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ασχοληθείτε με την αθλητική δραστηριότητα που σας ευχαριστεί περισσότερο.

Τον προστάτη και τα μάτια σας

Οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί: Όλοι οι άνδρες άνω των 45, πρέπει να υποβάλλονται σε εξέταση του P.S.A., δηλαδή τη μέτρηση του ειδικού προστατικού αντιγόνου, μιας ουσίας που παράγεται από τον προστάτη.

Ελέγξτε το σάκχαρό σας!

Υπολογίζεται ότι το 6-40% των διαβητικών αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Aν είστε πάνω από 40 ετών, θα πρέπει να ελέγχετε το σάκχαρό σας κάθε τρία χρόνια.

Ναι στη μεσογειακή διατροφή

Βάλτε στη διατροφή και στο πιάτο σας τη μεσογειακή διατροφή. Καθημερινά δεν θα πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιο σας οι βιταμίνες A και E, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των ορμονών του σεξ. Έτσι φάτε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως είναι τα οστρακοειδή -κυρίως τα στρείδια, το κρέας και μη ξεχνάτε το ελαιόλαδο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button