Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Μόνο για γυναίκες: Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ και ψώνια;

Απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα για το ποια είναι η στιγμή για το καλύτερο σεξ δίνει έρευνα σε 1.000 υγιείς και ενεργούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα η καλύτερη ώρα για ερωτικές περιπτύξεις είναι στις 7:30 το πρωί καθώς τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες είναι πολύ υψηλά ενώ είναι και ξεκούραστοι.

Και, όπως είναι αναμενόμενο, αυτή είναι επίσης η ώρα που τα ζευγάρια είναι πιο πιθανό να συλλάβουν ή να έχουν οργασμό, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Μόντενα της Ιταλίας.

8πμ – 9 πμ: Ιδανική ώρα για δύσκολους στόχους

Σύμφωνα με τους ερευνητές,η καλύτερη ώρα να φέρετε εις πέρας το δυσκολότερο στόχο που έχετε να κάνετε είναι 8πμ – 9 πμ. «Είναι όταν τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης είναι υψηλότερα», εξηγεί ο καθηγητής Simon Folkard, διευθυντής του Κέντρου «Ρυθμοί του σώματος» στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

10πμ – 11 πμ: Η καλύτερη ώρα για ψώνια

Τα καλύτερα ψώνια γίνονται μεταξύ 10πμ – 11 πμ. «Οι συνάψεις στον εγκέφαλο λειτουργούν κανονικά τρεις ώρες μετά το ξύπνημα. Σε αυτή τη χρονική στιγμή τα επίπεδα της ενέργειας είναι σε υψηλό επίπεδο πράγμα που σημαίνει, ότι είστε απολύτως έτοιμες για τη λήψη αποφάσεων», λέει η ψυχολόγος Stephany Biello από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button