ΆρθραΡεπορτάζ υγείας

Μόνο στο HealthReport.gr: Γιατί καρδιοχτύπησε ο Μάκης Βορίδης πριν τις εκλογές! Τι έγινε στο αεροδρόμιο

Ένα ύποπτο κρούσμα Έμπολα που μάλιστα έφερε όλα τα σημάδια του θανατηφόρου ιού κατεγράφη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο υπουργείο Υγείας δεδομένου πως ένα κρούσμα στη χώρα μας θα έφερνε αναστάτωση πριν τις εκλογές και θα αποπροσανατόλιζε με κάποιον τρόπο το πολιτικό κλίμα.

Επρόκειτο για άνδρα από τη Λιβερία ο οποίος από την πρώτη κλινική εικόνα έδειχνε πως είχε προσβληθεί από τον ιό Έμπολα.
Αμέσως τέθηκε σε καραντίνα στο αεροδρόμιο και ελήφθη αίμα από τον ταξιδιώτη το οποίο εστάλη με διαδικασίες εξπρές στο Παστέρ.

Στη συνέχεια όπως λένε πηγές στο HealthReport.gr συνεκλήθη μυστική σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας στην οποία συμμετείχαν ο Μάκης Βορίδης, ο Θ.Παπαδημητρίου από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν.Παπαευσταθίου καθώς και ο επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ Π.Ευσταθίου. Ταυτόχρονα όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr δόθηκε εντολή στις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να μη διαρρεύσει το θέμα ώστε να μην προκληθεί αναστάτωση.

Μέχρι αργά το απόγευμα οι αξιωματούχοι της Υγείας μαζί με τον υπουργό Υγείας επιδίωκαν να σχεδιάσουν όλο το πλάνο στην περίπτωση που πράγματι επρόκειτο για κρούσμα Έμπολα.
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας διαπιστώθηκε πως τελικά ο άνδρας από τη Λιβερία δεν είχε προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία ώστε να ταξιδέψει με τράνζιτ προς την Τουρκία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button