Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Νέα έρευνα: Οι άνδρες με μικρά…προσόντα κάνουν ή όχι καλό σεξ;

Οι επιστήμονες απεφάνθησαν και τα νέα δεν είναι καλά για τους άντρες που δεν τους έχει προικίσει η φύση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το μέγεθος του ανδρικού μορίου μετράει αφού αποδεικνύεται και με τη βούλα της επιστήμης ότι, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου που είναι ιδιαιτέρως προικισμένοι, προσφέρουν στις γυναίκες περισσότερους οργασμούς.

Όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου με μεγάλο ανδρικό μόριο οδηγούν πιο συχνά τις ερωμένες τους στην κορύφωση.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συχνά αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το κατά πόσο είναι καλύτερο το σεξ με άνδρες που διαθέτουν πλούσια προσόντα, η επιστημονική κοινότητα είναι ανένδοτη: το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική ικανοποίηση της γυναίκας.

 

 

 

 

Παράλληλα μια άλλη νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine», διαπίστωσε ότι «ο γυναικείος οργασμός κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επηρεάζεται από χαρακτηριστικά του συντρόφου που σχετίζονται με την φυσική του κατάσταση και με το μέγεθος των ανδρικών οργάνων».

Μάλιστα η ίδια  μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όσο μεγαλύτερο είναι τα ανδρικά προσόντα, τόσο περισσότερους οργασμούς έχουν οι γυναίκες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button