ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέα εγκύκλιος του υπ.Υγείας για μεταθέσεις και μετατάξεις γιατρών ΕΣΥ και ΠΕΔΥ! Όλη η εγκύκλιος

Υπενθυμιστικά φαίνεται ότι επιχειρεί να λειτουργήσει το υπουργείο Υγείας ειδικά για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ, δεδομένου ότι σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους για να κάνουν αίτηση για ένταξη στο δημόσιο σύστημα με σχέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Με νέα εγκύκλιό του το υπουργείο Υγείας δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά και για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Άλλωστε στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για κατάθεση των αιτήσεων. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Γιατροί ΠΕΔΥ: Δέκα μέρες προθεσμία για μόνιμη ένταξη στο ΕΣΥ! Έρχονται έλεγχοι σε ιατρεία»

Για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ που θα ενταχθούν στο ΕΣΥ θα προηγηθεί και αξιολόγηση στην περίπτωση που δεν έχουν περάσει ήδη από αυτήν την μέγγενη.
Βέβαια οι γιατροί του ΠΕΔΥ έχουν αντιδράσει έντονα για τις τελευταίες ρυθμίσεις της κυβέρνησης που επιβάλει ποινές στους προϊσταμένους των τμημάτων που δε θα κάνουν την αξιολόγηση. Δείτε ΕΔΩ τι λένε οι γιατροί του ΠΕΔΥ: «Γιατροί ΠΕΔΥ: Απεργοσπαστική διαδικασία η αξιολόγηση για τους γιατρούς! Τι προτρέπουν τους συναδέλφους τους»

Κατά τα άλλη η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τις μεταθέσεις και μετατάξεις που μπορούν να κάνουν οι γιατροί, ειδικά όσοι υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές.
Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει 5 έτη συνεχούς εργασίας.

Διαβάστε παρακάτω όλη την εγκύκλιο αναλυτικά πατώντας ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο:

HealthReport.gr-Egyklios Giatroi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βράζουν οι γιατροί για την αξιολόγηση μετά την ψήφιση της τροπολογίας Γεροβασίλη! Δείτε το έγγραφο της αξιολόγησης

Στροφή 180 μοιρών από τον ΕΟΠΥΥ για τις ιατρικές επισκέψεις! Τι άλλαξε

Χωρισμένοι στα δύο οι νοσηλευτές για νομοσχέδιο του υπ.Υγείας! Ποιες ρυθμίσεις έβαλαν φωτιά

Νέα κρούσματα ιλαράς στο Θριάσειο Νοσοκομείο! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Αλλάζει το σύστημα επιλογής και αξιολόγησης των Διοικητών των Νοσοκομείων! Τι προανήγγειλε ο υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button