Επιχειρηματικά Νέα

Νέα στέγη για τους εργαστηριακούς γιατρούς του Medisyn!

Νέα στέγη στη συμπρωτεύουσα απέκτησαν οι γιατροί του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.
Με την συμμετοχή άνω των 150 Εργαστηριακών Ιατρών, Πανεπιστημιακών Ιατρών και παραγόντων της τοπικής κοινωνίας, σε μια εκδήλωση τόσο εορταστικού χαρακτήρα αλλά και εκπαιδευτικού, αφού συνοδεύτηκε με την επιστημονική παρουσίαση θεμάτων αιχμής της εργαστηριακής ιατρικής, η Θεσσαλονίκη πλέον αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην Βόρειο Ελλάδα και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων για τους γιατρούς του συνεταιρισμού.

‘’Σε μια εποχή φτωχοποίησης, λόγω κρίσης, διαδικασιών, ποιοτικών προδιαγραφών και οραμάτων, ο Medisyn προχώρησε σε μια μορφή καινοτομικής αυτοματοποίησης για να στηρίξει την διάγνωση που βασίζεται στην Ιατρική γνώση, την συμμετοχή, την επιστημονικότητα της μεθοδολογίας, την υψηλή ποιότητα και την ανοιχτή επικοινωνία.

Με ταχύτερη Ανάλυση και Επεξεργασία, με μεγαλύτερη Αξιοπιστία, στοιχειοθετούνται με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο τα εργαστηριακά αποτελέσματα’’, δήλωσε το ΔΣ του Συνεταιρισμού μέσω του Αντιπροέδρου του κου Θεόδωρου Μπόνου.

‘’Στόχος για τους Εργαστηριακούς Ιατρούς, ιδιοκτήτες του Συνεταιρισμού, είναι η μεγιστοποίηση της ποιότητας, η βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους και η εδραίωση του Medisyn, ως πρωταγωνιστή, στις προκλήσεις του υπό διαμόρφωση περιβάλλοντος του Ελληνικού Συστήματος Υγείας.

Όραμα τους να αποτελέσουν τόσο πόλο έλξης εξαγωγών υπηρεσιών υγείας στις γείτονες αγορές όσο και εστία ανάπτυξης μιας πρωτοβάθμιας φροντίδας με επίκεντρο τον Ιατρό, την Ποιότητα και το χρήσιμο Ιατρικό Αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον Γενικό Δ/τη του Medisyn κο Μανόλη Κουταλά:

Με τα νέα μας ολοκληρωμένα, ανοιχτά και πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα διαχείρισης και επεξεργασίας Βιολογικών υγρών, τόσο στο Εργαστήριο των Αθηνών όσο και σε αυτά της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, ο κλάδος πετυχαίνει:

1. Την ανάλυση περισσότερων δειγμάτων σε μικρότερο χρόνο, και αύξηση της παραγωγικότητας.

2. Τον συνδυασμό βιοχημικών, αιματολογικών, παραμέτρων πήξης , θολοσιμετρικών και τριών τεχνολογιών χημειοφωταύγειας σε μία γραμμή αυτοματοποίησης. Δίνουμε έτσι την δυνατότητα της επιλογής της καλύτερης μεθοδολογίας για κάθε τεστ ξεχωριστά.

3. Παρέχουμε ασφάλεια καθώς διαθέτουμε το μόνο σύστημα στην Ελλάδα παραγωγής περισσότερων από 400 παραμέτρων ταυτόχρονα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, καθώς οι πιο κρίσιμες από αυτές μπορούν να αναλυθούν με περισσότερες από μία τεχνολογίες.

Έχουμε την δυνατότητα παραλαβής και φόρτωσης των δειγμάτων χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση ανθρώπινου χεριού ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, καθώς μετά από την ολοκλήρωση της δειγματοληψίας τα σωληνάρια πωματίζονται για την διατήρηση της ποιότητας του δείγματος.

4. Έχουμε την δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης των δειγμάτων για επανάληψη και επιπλέον τεστ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, καθώς το κάνουμε με ασφάλεια γιατί η αποθήκευση των δειγμάτων γίνεται σε ψυχόμενο χώρο αμέσως και αυτόματα, μετά από κάθε κύκλο ανάλυσης δείγματος.

5. Αναλύουμε με ασφάλεια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, καθώς τα αποτελέσματα φιλτράρονται από ειδικό λογισμικό που λαμβάνει υπόψη τις συνθήκες ανάλυσης, τα μηνύματα των αναλυτών, και ειδικούς κανόνες που θέτουμε εμείς σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους Ιατρούς μας.

6. Ερμηνεύουμε τα αποτελέσματα βασιζόμενοι στην εμπειρία και την γνώση ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ, καθώς το λογισμικό σύστημα επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση από περισσότερους του ενός επιστήμονες του εργαστηρίου μας.’’

Σχετικά Άρθρα

Back to top button