Επιχειρηματικά Νέα

Νέα…Diamond βράβευση για την ELPEN!

Ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις, στην ετήσια απονομή Επιχειρηματικής Αριστείας
«Diamonds of The Greek Economy 2016» διακρίθηκε η ELPEN.

Στο πλαίσιο αυτό η ELPEN διακρίθηκε από τον καταξιωμένο θεσμό «Diamonds of the Greek Economy», την Τετάρτη 29 Ιουνίου, σε εκδήλωση κατά την οποία βραβεύτηκαν οι εταιρείες με την ικανότητα να αναπτύσσονται μέσα στην κρίση, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά τους στην εθνική οικονομία.

Η ELPEN κατάφερε εν μέσω κρίσης, να επενδύσει και να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό σε 870 εργαζόμενους. Παράλληλα, η ELPEN συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό ποιοτικού ελέγχου και παραγωγικών διαδικασιών και την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς ο σχεδιασμός για την επόμενη πενταετία περιλαμβάνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων, με ελληνικές ευρεσιτεχνίες που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα του επιχειρείν τόσο της ELPEN όσο και της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, με παρουσία στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

ΕΛΠΕΝ

Ο κ. Βασίλης Πενταφράγκας, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της ELPEN και Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΠΕΦ, παρέλαβε το βραβείο και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ της ELPEN και των 870 εργαζομένων του ομίλου ELPEN, στους οποίους όπως τόνισε, ανήκει η διάκριση.

Ο Βασίλης Πενταφράγκας
Ο Βασίλης Πενταφράγκας

Ο κ.Πενταφράγκας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τέτοιες διακρίσεις αξίζουν σε όλους όσους δημιουργούν και παράγουν προστιθέμενες αξίες, σε όσους βραβεύονται σήμερα για τις επιδόσεις τους, αλλά και σε όσους παρ’ ότι η κρίση έχει θολώσει κάτι από την λάμψη τους, εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η κρίση μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία για το μέλλον της χώρας και αγωνίζονται για να πετύχουν. Σε όσους πιστεύουν στους Έλληνες επιστήμονες και την επιχειρηματικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button