ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέες αιτήσεις για δύο ειδικότητες μετά από τεχνικό λάθος του υπ. Υγείας! Όλες οι οδηγίες

Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων για απόκτηση ειδικότητας Αναισθησιολογίας και Παθολογικής Ανατομικής της τέταρτης προκήρυξης της 1ης και 2ης Υ.ΠΕ έχουν οι ενδιαφερόμενοι γιατροί.

Όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο λόγω τεχνικού προβλήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, το οποίο αποκαταστάθηκε στις 19-11-2018 (ημερομηνία λήξης της υποβολής αιτήσεων), οι θέσεις της Αναισθησιολογίας με ειδική εμπειρία στην Παιδιατρική Αναισθησιολογία του Γ.Ν.Παίδων «ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και της Παθολογικής Ανατομικής με ειδική εμπειρία σε Παθολογοανατομικό τμήμα Παιδιατρικού νοσοκομείου, του Γ.Ν.Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» που προκηρύχθηκαν σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Γ4α/Γ.Π./77848/15-10-2018 (2η ορθή επανάληψη), εμφανίζονταν ως χωριστές ειδικότητες και όχι μαζί με τις υπόλοιπες θέσεις Αναισθησιολογίας ή Παθολογοανατομικής, δίνεται η δυνατότητα στους ιατρούς, οι οποίοι υπέβαλαν υποψηφιότητα για θέσεις Αναισθησιολογίας ή Παθολογικής Ανατομικής της 1ης και 2ης Υ.Πε, να διαγράψουν, εφόσον το επιθυμούν, την ήδη υποβληθείσα αίτησή τους και να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση από σήμερα Τρίτη 20-11-2018 και ώρα 17.00 μ.μ. έως και την Δευτέρα 26-11-2018 και ώρα 23:59μ.μ. δηλώνοντας τα νοσοκομεία προτίμησής τους.

Οι ιατροί που θα ακυρώσουν την υποβληθείσα αίτησή τους και θα υποβάλουν νέα, θα πρέπει να αποστείλουν εκ νέου υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης καθώς και υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν την ακύρωση της πρώτης αίτησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από επιτροπή Παιδίατροι και Παθολόγοι για να ασκούν Διαβητολογία. Εκτός οι Γενικοί Γιατροί! Διευκρινήσεις

Μετακινήσεις σε πολλά νοσοκομεία των νέων γιατρών που θα παίρνουν ειδικότητα! Τι προβλέπει υπ. Απόφαση

Πως θα γίνονται οι εξετάσεις για τις ειδικότητες των Γιατρών! Τι προανήγγειλε ο υπ.Υγείαςτου υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button