ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέοι αναπληρωτές Διοικητές στα Νοσοκομεία! Δείτε όλα τα ονόματα και τα βιογραφικά

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά  η διαδικασία επιλογής νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τους παρακάτω αναπληρωτές διοικητές:

ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ»

Γεράσιμος Γιαννιώτης: Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και ειδικεύθηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική & Τραυματιολογία. Άσκησε το επάγγελμα του ως ιδιώτης ιατρός επί σειρά ετών, ενώ διετέλεσε Διοικητής του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου και διοικητής του ενοποιημένου τοπικού συστήματος Κοινωνικής Φροντίδας με την συγχώνευση του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων και του Οίκου Ευγηρίας, Δωδεκανήσου.

Πα.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Άννα Κρεμμύδα: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας & Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και είναι υποψήφια Διδάκτορας του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας & Οικολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου.

Εργάζεται επί σειρά ετών ως καθηγήτρια εφαρμογών στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με εισαγωγική κατεύθυνση τη Διοίκηση Μονάδων Υγείας Πρόνοιας.

ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ

Λαμπρινή Καφταντζή: Έχει πτυχίο Βιολογίας από το University of Sussex της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση στην Ανθρώπινη Μοριακή Γενετική από το Imperial College, School of Public Health του Λονδίνου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από το Imperial College School of Public Health, του Λονδίνου.

Έχει Διδακτορικό Ιατρικής Κοινωνιολογίας από το London School of Economics και έχει εργαστεί ως Aξιολογητής Τεχνολογιών Υγείας στο KiTEC του King’s College London και Αναλύτης πρόσβασης στην αγορά φαρμάκων για μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.

Ν.Μ.Πα.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σταύρος Τζωίδης: Έχει πτυχίο από τη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, ενώ έχει αποφοιτήσει επίσης από τη Σχολή Εφαρμογής Οικονομικών Επιστήμων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και τη Σχολή Προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ελληνικού Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έχει διατελέσει Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, Οικονομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Κύπρου και Προϊστάμενος του Τμήματος Προμηθειών του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ, στη Θεσσαλονίκη.

ΝΜΓΝΘ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

Χρήστος Μάκος: Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Διδακτορικό από το ΑΠΘ. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων διευθυντής στο νοσοκομείο Κιλκίς.

ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ»

Ρουμπίνη – Κωνσταντίνα Τσαμασίρου: Έχει πτυχίο Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών και Μεταπτυχιακό στην Μοριακή Βιολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνουσα Σύμβουλος ιατρικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών σε επαγγελματίες υγείας.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ξενοφών Παναγιώτου: Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της ΑΒΣΘ (σήμερα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον κλάδο Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων της Υγειονομικής Σχολής Αθηνών (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας).

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε διοικητικές θέσεις ευθύνης του ΕΣΥ, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο ΨΝΑ «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ».

ΓΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΝΕΙΟ»

Εμμανουήλ Βαϊκούσης: Έχει πτυχίο Ιατρικής και Πτυχίο Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Master) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και έχει εκπονήσει Διδακτορική διατριβή στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως Συντονιστής Διευθυντής ΕΣΥ στην Οφθαλμολογικής Κλινικής ΓΚΝ Νίκαιας και Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ στην Οφθαλμολογική κλινική ΓΚΝ Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”.

ΓΝΝ-ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» – ΓΝΔΑ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Αργυρώ Χρυσαυγή: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό στον τομέα “Quantitative Genetics and Genome Analysis” από το University of Edinburgh.

Έχει επίσης εκπονήσει διδακτορική διατριβή (PhD) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει υπεύθυνη τμήματος Μοριακής Διάγνωσης σε μεγάλο ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα και αντιπρόεδρος Δ.Σ. ιδιωτικού Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου.

ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γεώργιος Χατζηπουλίδης: Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και δεύτερο μεταπτυχιακό στη Διοίκηση – Διαχείριση Τεχνικών Έργων, επίσης από το ΑΠΘ. Είναι ακόμα, υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ. Έχει διατελέσει διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας στο ΓΝ Καβάλας και στο ΓΝ Δράμας και Υπεύθυνος Τεχνικής Υπηρεσίας 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Στέφανος Καρακόλιας: Έχει πτυχίο Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση και Οικονομική Διαχείριση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεύτερου μεταπτυχιακού στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική επίσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Κατέχει Διδακτορικό Δίπλωμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει διατελέσει Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών και επιστημονικός συνεργάτης σε Ερευνητικά Έργα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Άννα Ζωηρού: Είναι αριστούχος του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Τμήματος Ανάπτυξης Έργων και Χρηματοδοτήσεων για ιδιωτικές επιχειρήσεις, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), ειδική επιστημονική σύμβουλος για Θέματα Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και Διευθύντρια Marketing Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου του ΕΟΤ.

ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Αντώνιος Κουφάκης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης, πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού ΔΥΠΕ στο υπουργείο Υγείας.

ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Ευαγγελία Παππά: Είναι απόφοιτη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό (M.Sc.) Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και (M.Sc.) με ειδίκευση Κράτος και Δημόσια Πολιτική από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει επίσης, Ph.D. στη Διοίκηση-Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας, από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) στο τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, με ενασχόληση την ευάλωτη κοινωνική ομάδα των Ρομά.

ΓΟΝΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Ευανθία Γεωργιάδη : Έχει πτυχίο από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΤΕΙ Αθήνας και δεύτερο πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί στο Λογιστήριο Προμηθευτών / Υποδιεύθυνση Οικονομικού του Γ.Ν.Π.Α. «Η Αγία Σοφία» και σε άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ, όπως το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας » και το Γ.Ν. Αθηνών «Λαϊκό».

ΝΜΓΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Αθανασία Καμπρά: Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση της Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω και ασκεί ενεργά τη δικηγορία με ενασχόληση στο Αστικό, Εμπορικό, Διοικητικό και Ποινικό Δίκαιο. Είχε επίσης συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ).

ΝΜ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ηρόδοτος Βαμβουρέλης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές, MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το London School of Economics .Έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης, επί σειρά ετών, σε μεγάλες εταιρείες πετρελαιοειδών.

ΓΝΑ ΚΑΤ

Παρασκευή Κουφοπούλου: Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Κράτος & Δημόσια Πολιτική» από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Νομικών του ΕΚΠΑ.

Είναι επίσης, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ. στον Άλιμο, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κέντρου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης ατόμων με Αναπηρία Κυκλάδων και διοικητική υπάλληλος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σικίνου.

ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Γεώργιος–Φίλιππος Ταραντίλης: Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.). Έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το Ο.Π.Α., στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και στην Οικονομική Αξιολόγηση στις Υπηρεσίες Υγείας (MSc Economic Evaluation in Healthcare), από το City University London.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στην Οικονομία της Υγείας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο τομέα των Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΓΝ ΚΩΝ/ΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»

Μαρία Χατζηκοκολάκη: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με πτυχίο και στη Δημόσια Διοίκηση, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών “Health Policy Planning and Financing ” από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Διδακτορικό στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας & Πληροφορική Υγείας, από το ΕΚΠΑ.

Έχει διατελέσει διευθύντρια Διοικητικού στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμιγκ» και Προϊσταμένη Τμημάτων (Προσωπικού, Κίνησης Ασθενών-Λογιστηρίου Ασθενών) στο ίδιο νοσοκομείο.

ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ευάγγελος Τριγώνης: Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικοθεραπείας της Ανωτέρας Σχολής Στελεχών Υγείας και Πρόνοιας ( ΚΑΤΕΕ Αθήνας). Έχει επίσης πτυχίο από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματος Παραϊατρικών Επαγγελμάτων στο ΓΝΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» και επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας.

ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»

Λάζαρος Σαρισαβίδης: Έχει πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο, στην Ιταλία και διδακτορικό δίπλωμα στην φρουριακή αρχιτεκτονική από το ίδιο πανεπιστήμιο. Υπήρξε υπεύθυνος τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας επί σειρά ετών, που ασχολήθηκε με την μελέτη και την επίβλεψη δημόσιων και ιδιωτικών έργων . Ήταν επίσης μέλος της επιτροπής για την εκτροπή του Αχελώου.

ΓΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ»

Ιωάννης Μιχαλακούκος: Έχει πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακό (Master) στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.(Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης) και Υπεύθυνος Τομέα Διοικητικού – Οικονομικού του ΚΕΘΕΑ.

ΓΝ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ «Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ»

Δαμιανός Φαφούτης: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το University of Portsmouth, School of Business and Management Science της Μεγάλης Βρετανίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην επιστήμη της Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ, από το Kingston University.

Έχει διατελέσει διοικητικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, διευθυντής Σχολής Πληροφορικής (Eurolab Ραφήνας) και Brand Manager μεγάλης εταιρείας τροφίμων (ΕΛΜΠΙΣΚΟ Α.Ε.).

ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Χρήστος Πλιάτσικας: Είναι απόφοιτος του Champlain College του Montreal, στον Καναδά και έχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Concordia University του Montreal. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μ.Β.Α.) στην Οικονομία & Διοίκηση από το McGill University, του Montreal.

Έχει διατελέσει καθηγητής στο ΤΕΙ Αθηνών και στο Αμερικανικό Κολλέγιο και διευθυντικό τραπεζικό στέλεχος στη The Royal Bank of Canada.

ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Σοφία Τριάντη-Μητρέλη: Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστήμιου και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Διοικητικών Διευθυντών Νοσοκομείων» από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ). Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, υποδιευθύντρια Οικονομικών στο Π.Γ.Ν. «Αλεξάνδρα», προϊστάμενη γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων και προϊστάμενη του τμήματος Προσωπικού στο Π.Γ.Ν. «ΛΑΪΚΟ». Επιπλέον, συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Ζωγράφου.

ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ»

Χρήστος Μάνος: Έχει πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (M.Sc.) σε Τεχνο-οικονομικά Συστήματα με ειδίκευση στην Διοίκηση Συστημάτων Παραγωγής, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ολοκληρώνει τη διδακτορική του διατριβής στη Νοσηλευτική Σχολή Αθηνών, στον τομέα των Οικονομικών της Υγείας.

Έχει εργαστεί στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ, σε φαρμακευτική εταιρεία (Ενόρασις) και ως γραμματέας στην ΜΚΟ «Καρκίνος Εκπαίδευση Έρευνα και κλινική πράξη».

ΓΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Γεώργιος Φαράντος: Έχει πτυχίο Τεχνολόγου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από τη Σχολή Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης και πτυχίο στην Παιδαγωγική και Διδακτική της Τεχνολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τελειόφοιτος υποψήφιος Διδάκτωρ Στρατηγικού Σχεδιασμού, στη Δημόσια Διοίκηση σε περίοδο οικονομικής κρίσης από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, προϊστάμενος στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»

Σπυρίδων Τόλιος: Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Έχει ασκήσει τη δικηγορία επί σειρά ετών, ενώ διετέλεσε γραμματέας, ιδρυτικό μέλος και νομικός σύμβουλος του Σωματείου Ανοικτού Λογισμικού Κοζάνης.

Υπήρξε επίσης, πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων στο Κτηματολόγιο Κοζάνης και συνεργάτης της υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΓΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Αναστασία Βαρδάκα: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσ/νίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το North European Studies στην «Στρατηγική Διοίκησης». Έχει εργαστεί ως προϊσταμένη του τμήματος Διοίκησης και Οικονομικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και σύμβουλος Ανάπτυξης στην ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης.

ΓΝ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Μαρία Ζαφειροπούλου: Έχει πτυχίο Νομικής Δημοσίου Δικαίου από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, με μεταπτυχιακό στο «Δίκαιο και Πολιτικές Υγείας» και μεταπτυχιακό «Πολιτικών Σπουδών» στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση ιδρυμάτων υγείας και κοινωνικής πρόνοιας στο Πανεπιστήμιο της Λιλ και διδακτορικό στην Διοίκηση και Διαχείριση Επιχειρήσεων Υγείας, με υποτροφία, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας της Γαλλίας.

Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, ως σύμβουλος εκπαίδευσης για ανάπτυξη δεξιοτήτων νοσηλευτών και φροντιστών, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, υπεύθυνη πολιτισμικών διαμεσολαβητών στα νοσοκομεία της 7ης Υ.Π.Ε. (Κρήτης), πιστοποιημένη ευρωπαϊκή πολιτισμική διαμεσολαβητής υγείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ειδικός Ευρωπαϊκός Εμπειρογνώμονας στις « Ευρωπαϊκές Πολιτικές Υγείας» (στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή).

ΓΝ-ΚΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Ζωή Σαραντοπούλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών επιστημών από το τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Διοίκησης στο Ν.Μ. Αμαλιάδας και Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών του ΓΝ Ληξουρίου.

ΓΝ-ΚΥ ΜΟΛΑΩΝ

Αικατερίνη Μανωλάκου: Έχει πτυχίο Φυτικής Παραγωγής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε διδακτορικό στη Γενετική από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, στη Γαλλία. Έχει εργαστεί –μεταξύ άλλων- ως επίκουρη καθηγήτρια Γενετικής και Μοριακής Βιολογίας Ζώων, στο τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ως επιστημονική συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

ΓΝ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ

Ιωάννης Λέντζας: Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει Διευθυντής Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Σιμοπούλου, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, υπεύθυνος Ιατρείων Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής στο Δήμο Πατρέων και επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. Ζαχάρως.

ΓΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Δημήτριος Μαυρογιώργος: Έχει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή Εθνικού και Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Ν. Νάουσας και διευθυντής στην Μονάδα Υγείας ΙΚΑ Νάουσας. Υπήρξε επίσης, επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

ΓΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αλέξανδρος Βουδρισλής: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής, Γερμανικής και Ισπανικής γλώσσας. Έχει διατελέσει διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και πρόεδρος στην ΔΕΥΑ Γιαννιτσών.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Κυριάκος Τσιμπούλης: Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης στον τομέα της δημόσιας Υγείας όπως, προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Οργάνωσης και Υποστήριξης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, προϊστάμενος Τμήματος Κίνησης Ασθενών, υπεύθυνος Γραφείου Μισθοδοσίας και προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικού στο Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Κωνσταντίνος Δαβράδος: Είναι κάτοχος πτυχίου Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής & Ασφάλειας του νοσοκομείου «Αγ. Παύλος» Θεσ/νίκης.

ΓΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Κωνσταντίνος Χονδρόπουλος: Έχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (A.T.E.I.).

Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Ψηφιακά Συστήματα από το University of Hertfordshire. Έχει διατελέσει προϊστάμενος του Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», υπεύθυνος Τμήματος Βϊοατρικής Τεχνολογίας στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ έχει εργαστεί και ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός σε μεγάλες πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρείες.

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μιχάλης Γεωργιάδης: Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας από το Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Reading Αγγλίας. Έχει επίσης, Διδακτορικό δίπλωμα στην Πειραματική (Νευρο)Ψυχολογία και Ψυχοφυσική, (PhD) από το Τμήμα Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Είναι κλινικός ψυχολόγος στο ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και έχει διατελέσει ερευνητής και διδάσκων στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Reading.

ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανθή Χαλιβέρα: Είναι πτυχιούχος Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας , με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (ΜΒΑ executive) από το ΙCBS Business College an affiliated institution of Kingston University, London. Έχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνη Οργάνωσης και Διοίκησης σε τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία, υπεύθυνη λογιστηρίου σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και υπεύθυνη λογιστηρίου και οικονομικής διαχείρισης σε φαρμακευτική εταιρεία.

ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Δημήτριος Λιόλιος: Έχει πτυχίο Νοσηλευτικής από το ΤΕΙ Αθηνών, με ειδικότητα στην Ψυχική Υγεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (Δαφνί). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει εργαστεί ως Ψυχιατρικός Νοσηλευτής στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ως διευθυντής πωλήσεων σε ιδιωτική εταιρεία.

ΓΝ ΘΗΒΩΝ

Αντώνιος Αγάτσας: Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης από την Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη στατιστική (Master of Economics) από το Πανεπιστήμιο North Carolina των Η.Π.Α.. Διετέλεσε στέλεχος διοίκησης σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι είναι οι μισθοί τους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button