ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέοι «ράμπο υγείας» στο ΣΕΥΥΠ για ελέγχους! Αναλαμβάνουν θέση 32 νέοι ελεγκτές

Ενισχύεται το Σ.Ε.Υ.Υ.Π. της Αθήνας αλλά και αυτό της Θεσσαλονίκης με νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το Σώμα. Πρόκειται για την υπηρεσία του υπουργείου Υγείας που αναλαμβάνει όλους τους ελέγχους σε νοσοκομεία, κλινικές, εταιρείες ιατρικού ενδιαφέροντος αλλά και σε άλλους φορείς όπως στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα με απόφαση των υπουργών Υγείας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αποσπώνται 32 υπάλληλοι από άλλες υπηρεσίες ή φορείς του Δημοσίου προκειμένου να ενταχθούν στο σώμα των ελεγκτών.

Η προκήρυξη των θέσεων είχε γίνει πριν λίγο καιρό και είχαν σχηματισθεί …ουρές για μία θέση στο Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά: «Μάχη για μια θέση στους «ράμπο» Υγείας! Άρχισαν οι συνεντεύξεις των νέων ελεγκτών»

Τα 32 νέα πρόσωπα προέρχονται κυρίως από νοσοκομεία και άλλους φορείς του τομέα της υγείας όπως τον ΕΟΠΥΥ και αναμένεται να συμμετάσχουν στους ελέγχους που θα κάνει το Σώμα.

Οι νέοι επιθεωρητές του ΣΕΥΥΠ– που οφείλουν να παρουσιασθούν στη νέα τους υπηρεσία τις επόμενες 10 ημέρες- θα απασχοληθούν στην θέση αυτή για διάστημα 3 ετών. Συνολικά 24 νέοι επιθεωρητές εντάσσονται στο ΣΕΥΥΠ της Αθήνας και 8 στα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Έτοιμο το πόρισμα φωτιά για το ΕΚΕΠΥ! Τι βρήκαν οι ελεγκτές

Σαρωτικούς ελέγχους σε φαρμακευτικές και ΕΟΦ ξεκινούν μικτά κλιμάκια ελέγχου! Όλες οι πληροφορίες

Μικτά κλιμάκια ελέγχου θα σαρώσουν το ΚΕΕΛΠΝΟ! Τι αναζητούν οι νέες ομάδες

Τέλος το «δίπορτο» για πανεπιστημιακούς γιατρούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα! Τι εξετάζεται

Παρασκήνια: «Ράμπο» με τη βούλα! Τι αποφάσισε το ΣτΕ για τον αρχιελεγκτή του υπ.Υγείας

Σχετικά Άρθρα

Back to top button