ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο Νίκος Παπαευσταθίου

Στα παλιά του λημέρια ξαναγυρνά ο Νικόλαος Παπαευσταθίου καθώς με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ορίζεται Πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος ήταν πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Δείτε ΕΔΩ τι είχε αποκαλύψει το www.HealthReport.gr: «Κλείδωσαν» οι νέες Διοικήσεις στους μεγάλους Οργανισμούς Υγείας!

Θεωρείται δε, από τα πιο πετυχημένα στελέχη που πέρασαν από το ΕΚΑΒ, καθώς διαχειρίσθηκε εξαιρετικά δύσκολες υποθέσεις την περίοδο που ήταν επικεφαλής του Κέντρου, όπως η αεροπορική τραγωδία με την πτώση του HELIOS, τα ατυχήματα στο Μαίναλο και στον ποταμό Λούσιο, οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Εύβοια, Ρόδο τα έτη 2007, 2008, 2009, το ναυάγιο του SEA DIAMOND κ.ά..

Ποιος είναι  ο Νίκος Παπαευσταθίου

Ο κ. Παπαευσταθίου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα, στο τμήμα Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το 1995 και το το 2000 έκανα μεταπτυχιακό δίπλωμα M.Sc. στη Γεωπληροφορική – G.I.S. του Ε.Μ.Π.

Έχει διατελέσει συνεργάτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εργαστήριο εδαφολογίας όπως και του τμήματος Οινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, (1994 – 2000), συνεργάτης του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το 2004 διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Υγείας και εκπρόσωπος του υπουργείου σε διυπουργικές ομάδες και επιτροπές (2004 – 2010). Το 2004 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στο ΕΚΑΒ και από το 2006 έως το 2010 ήταν πρόεδρος του ιδίου φορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχονται οι Διοικητές Νοσοκομείων μετά τους Διοικητές των ΥΠΕ! Όλες οι πληροφορίες

Ιδού οι νέοι Διοικητές των ΥΠΕ! Όλα τα ονόματα

Ένας αστυνομικός, ένας πρώην συνεργάτης του Πολάκη και ένας «παλιός» στη Διοίκηση των ΥΠΕ! Τα νέα πρόσωπα της Υγείας

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button