Επιχειρηματικά Νέα

Νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο γυναικολόγος Νικόλαος Οικονομόπουλος

Ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), μαιευτήρας γυναικολόγος και τέως Γενικός Γραμματέας. κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος παρέλαβε την προεδρία από τον απερχόμενο πρόεδρο, πρέσβυ ε.τ., κ. Αλέξη Αλεξανδρή, στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα.

Ο κ. Οικονομόπουλος διαβεβαίωσε ότι με την εν γένει παρουσία του αλλά και τις στοχευμένες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, ο Ε.Ε.Σ. θα εισέλθει σε μια σταθερή τροχιά ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού, από την οποία θα ωφεληθούν οι ευάλωτοι άνθρωποι, οι πολυάριθμοι εθελοντές και τα στελέχη του Οργανισμού.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Αλεξανδρής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα όσα κατάφερε να επιτύχει το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, θέτοντας τις βάσεις, ώστε ο Ε.Ε.Σ. να διαδραματίσει τον κομβικό ρόλο που του αναλογεί στην ελληνική κοινωνία.

Από το νέο Κ.Δ.Σ. στην τελετή παρέστησαν η Γενική Γραμματέας κ. Περιμένη Δέσποινα, η Ταμίας Ε.Ε.Σ. κ. Μοναχού Όλγα και η Σύμβουλος Ε.Ε.Σ. κ. Τσίτσου Λίνα. Από το απερχόμενο Κ.Δ.Σ. παρόντες ήταν επίσης η τ. Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Χαρατσάρη-Βαληνάκη Χριστίνα και ο Σύμβουλος κ. Κουτσονάσιος Χρήστος. Στην τελετή παραβρέθηκαν ακόμη οι επικεφαλής της Δ.Ο.Ε.Σ. και της Δ.Ε.Ε.Σ. (Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού) στη χώρα μας κ.κ. Ruben Cano και Sari Nissi αντίστοιχα, ανώτατα στελέχη του Ε.Ε.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button