ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νέο crash test για τους Διοικητές των Νοσοκομείων! Συνεχείς έλεγχοι αποδοτικότητας

Σε συνεχή τεστ αποδοτικότητας υποβάλλονται οι Διοικητές των Νοσοκομείων, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr, υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που δεν έχουν λυθεί παρά τις αυστηρές οδηγίες που δόθηκαν πρόσφατα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Οι ίδιες υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι ορισμένοι Διοικητές παρά τις συστάσεις που τους έχουν γίνει δεν έχουν προσαρμοσθεί και δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο που τους έχει ανατεθεί. Εξάλλου πριν λίγο καιρό, κάποιοι που δεν απέδιδαν απομακρύνθηκαν. Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι: “Άρχισαν οι απομακρύνσεις Διοικητών Νοσοκομείων! Ποιοι απολύθηκαν”

Το ζήτημα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα δεδομένου ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνει μεγάλο βάρος στα Νοσοκομεία αφού οι δύο υπουργοί οργώνουν την περιφέρεια και το ΕΣΥ μιλώντας για βελτίωση του συστήματος.

Μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι διανύουμε και μία άτυπη προεκλογική περίοδο, η απόδοση των Διοικητών των Νοσοκομείων έχει μεγάλη βαρύτητα, λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Άλλωστε και ο τομέας Υγείας της ΝΔ έχει επιδοθεί σε επισκέψεις νοσοκομείων όλης της χώρας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται και ένας άτυπος ανταγωνισμός για το ποιος θα φέρει πιο κοντά του τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές των νοσοκομείων.

Γι αυτό όπως σημειώνουν με βεβαιότητα πηγές του HealthReport.gr, οι Διοικητές των Νοσοκομείων σύντομα θα περάσουν από νέο crash test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα πάντα στην αξιολόγηση των Διοικητών των Νοσοκομείων! Πως θα βαθμολογούνται

Διοικητές νοσοκομείων: Ποιοι είναι οι μισθοί τους!

Διοικητές Νοσοκομείων: Το πρώτο “χειμωνιάτικο” crash test για την απόδοσή τους! Σύσκεψη στο υπ.Υγείας

Έτοιμα τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των Διοικητών των Νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button