Ειδήσεις ΥγείαςΟμορφιά

Να κάνω ή όχι αποτρίχωση ; Τι αρέσει στους άνδρες

Τα μέσα που επιστρατεύουν οι γυναίκες στη μάχη κατά της αποτρίχωσης είναι πολλά ..από ξυράφια έως laser και τα σχέδια ακόμα περισσότερα! Φαντασία να υπάρχει.

Τι όμως αρέσει στους άνδρες;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας για λογαριασμό γνωστής βιομηχανίας προϊόντων αποτρίχωσης που είδε το φως της δημοσιότητας, το γνωστό «Βραζιλιάνικο», φαίνεται πως δεν είναι τόσο απαραίτητο, ούτε είναι στις προτιμήσεις των ανδρών.

Ανάμεσα σε 1.000 άντρες που κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «πως θέλετε να μοιάζει η ευαίσθητη περιοχή της ερωτικής συντρόφου σας», η απάντηση που πήρε τις περισσότερες «ψήφους» ήταν όχι εντελώς αποτριχωμένο, αλλά τριμαρισμένο και περιποιημένο.

Τέσσερις στους δέκα άνδρες απάντησε πως προτιμούν οι γυναίκες να διατηρούν το φυσικό τους look, δημιουργώντας ένα σχήμα, γνωστό ως το «Τρίγωνο των Βερμούδων».

Αντίστοιχα, το 17% θέλει να βλέπει στο σχήμα της «Κλασική λωρίδα», το 15% προτιμά το σχήμα καρδιάς, και μόλις το 12% προτιμά το κλασικό Μπραζίλιαν.

Εξάλλου πολλές είναι φωνές που τάσσονται κατά της ολικής αποτρίχωσης της ευαίσθητης περιοχής, με πρόσφατο παράδειγμα την σταρ του Χόλιγουντ, Κάμερον Ντίαζ.

Όπως υποστηρίζει η εκρηκτική ηθοποιός στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Body Book» όταν το επίμαχο σημείο έχει τρίχες «το κάνει πιο μυστήριο για τον εραστή σας, ο οποίος ψάχνει τη σεξουαλικότητα σας. Οι τρίχες κρατάνε κρυφά τα “αγαθά” σας, με αποτέλεσμα ο εραστής σας να πρέπει να έρθει πιο “κοντά”, ώστε να τα ανακαλύψει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button