ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Νοσοκομείο Ρίου: «Τα μάζεψε» ο διοικητής για το επεισόδιο με την ειδικευόμενη γιατρό!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο, μετά την έντονες αντιδράσεων των συνδικαλιστικών οργανώσεων των νοσοκομειακών γιατρών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: Νέα ήθη και έθιμα: Όταν οι Διοικητές μπουκάρουν στα εξεταστήρια των Νοσοκομείων με το έτσι θέλω! Σκοτωμός στην Πάτρα

Μάλιστα αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών ο διοικήτης του νοσοκομείου σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί χαρακτήρισε το περιστατικό “ατυχές συμβάν”.

Όλα ξεκίνησαν όταν βάση καταγγελιών της Ένωσης Γιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας, ο Διοικητής εισήλθε στο ιατρείο ενώ ειδικευόμενη γιατρός διενεργούσε ιατρική εξέταση.

Του ζητήθηκε, όπως ισχυρίζονται οι γιατροί, ευγενικά να περάσει έξω και να περιμένει, πράξη όχι απλά ορθή αλλά απαιτητή από την ιατρική δεοντολογία.

Αντί όμως ο Διοικητής να συμμορφωθεί στις συστάσεις της γιατρού, όπως σημειώνει η Ένωση των Γιατρών προκάλεσε λεκτική διένεξη με τις γνωστές εκφράσεις “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” και “έχω δικαίωμα να μπω όπου θέλω και στα χειρουργεία ακόμα”.

Μετά από αυτό ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κάλεσε σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά την ειδικευόμενη ιατρό των επειγόντων εξωτερικών ιατρείων καθώς “επέδειξε ανάρμοστο συμπεριφορά… απαξίωσε το κύρος και το πρόσωπο του Διοικητή..

Το γεγονός αυτό προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων στους νοσοκομειακούς γιατρούς, οι οποίοι σύσσωμοι τάχθηκαν στο πλευρό της ειδικευόμενης ιατρού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button