ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ξεκινά ο άγριος πόλεμος στην εξεταστική! Όλες οι πληροφορίες από τα στρατόπεδα των κομμάτων

Ξεκινά η επί της ουσίας συζήτηση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η οποία ολοκλήρωσε την περασμένη εβδομάδα τα διαδικαστικά.
Ήδη τα στρατόπεδα των κομμάτων έχουν προετοιμασθεί καταλλήλως με συνεχείς συσκέψεις στα επιτελεία των κομμάτων όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr.

Μάλιστα έχουν ετοιμασθεί και «ομάδες κρούσης» από τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ), προκειμένου να ανευρίσκονται αμέσως τα στοιχεία που θα χρειάζονται για τη διάρκεια της εξέτασης. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: «Συστήνονται «ομάδες κρούσης» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική στην Υγεία! Όλο το παρασκήνιο

Η διερεύνηση θα ξεκινήσει με τη υπόθεση πώλησης του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ενώ όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, οι κυβερνητικοί βουλευτές παρότι έχουν…βάλει στο μάτι τον Άδωνι Γεωργιάδη, στην υπόθεση αυτή θα στοχεύσουν στο πρόσωπο του Μάκη Βορίδη.

Από την άλλη, η υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ που θα ακολουθήσει, θα εστιάσει στην περίοδο του Άδωνι Γεωργιάδη και κυρίως στις προσλήψεις που είχαν γίνει αλλά και στις διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αρχίζει σιγά σιγά και δημοσιοποιεί διάφορα έγγραφα που σχετίζονται με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία και θα αποτελέσουν και βασικό υλικό στα χέρια των κυβερνητικών βουλευτών στην εξεταστική.

Ενδεικτική πρόσφατη περίπτωση όπου ο Παύλος Πολάκης δημοσιοποίησε έγγραφα που εμφάνιζαν εταιρεία catering να έχει υπερτιμολογήσει γεύματα που προσφέρονταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: «Έρχεται «εκκαθάριση» στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Οι συμβάσεις και οι «χρυσές» φακές των 12,5 ευρώ»

Στο απυρόβλητο πριν το 2010

Στο μεταξύ όμως η μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί με την υπόθεση φάρμακα. Υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να εστιάσει κυρίως στην περίοδο που υπουργός Υγείας ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άγνωστο παραμένει το γεγονός γιατί δε θα γίνει λεπτομερής έλεγχος ειδικά για τις χρονιές που η φαρμακευτική δαπάνη είχε εκτοξευθεί δηλαδή από το 2004 έως και το 2009.
Βέβαια έγκυρες πηγές του HealthReport.gr τονίζουν ότι αυτό σχετίζεται με τις ισορροπίες που επιχειρεί να τηρήσει η κυβέρνηση με την πλευρά Καραμανλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τους 12 υπουργούς Υγείας από το 1997-2014 που θα ελέγξει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία!

Συστήνονται «ομάδες κρούσης» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική στην Υγεία! Όλο το παρασκήνιο

ΆΡΘΡΟ του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ: «Εξεταστική Επιτροπή για το μεγάλο φαγοπότι στο χώρο της Υγείας

Πρεμιέρα της εξεταστικής για τα σκάνδαλα στην Υγεία! Όλα τα καυτά θέματα και οι μάρτυρες κλειδιά

Που στοχεύει η εξεταστική σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Ντυνάν! Όλο το παρασκήνιο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button