ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ξεκινά ο διάλογος για τη δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ασθενών! Όλες οι λεπτομέρειες για συμμετοχή

Ειδικότερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, αρμόδιος για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ηλεκτρονικής υγείας, καλεί τις Ιατρικές Εταιρείες της χώρας μας, να συμμετάσχουν σε μια ανοικτή τράπεζα διαβούλευσης.

Σκοπός της διαβούλευσης αυτής είναι η σχεδίαση και ανάπτυξη εθνικών μητρώων ασθενών και νοσημάτων, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Τη διαβούλευση θα συντονίσει ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας και εκτός των Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών θα συμμετέχει και ο αρμόδιος φορέας ανάπτυξης και λειτουργίας του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Σκοπός αυτής της συλλογικής προσπάθειας είναι η ενίσχυση του έργου των Επαγγελματιών Υγείας, της Δημόσιας Υγείας και της ενίσχυσης των διατιθέμενων υπηρεσιών της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Υγείας στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Γ.Γ. του υπ.Υγείας Γιάννη Μπασκόζο.

Η πρώτη συνάντηση της ανοικτής τράπεζας διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/09/2016 στις 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Τύπου του Υπουργείου Υγείας, επί της οδού Αριστοτέλους 17, στην Αθήνα.

Ο Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button