ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ξεκινά τις συναντήσεις με φορείς ο νέος υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας!

Αρχική > Άρθρα > Ξεκινά τις συναντήσεις με φορείς ο νέος υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας!

Τις συναντήσεις με φορείς και εκπροσώπους σωματείων και ενώσεων αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ήδη έχουν κλειστεί τα πρώτα ραντεβού λένε πηγές του HealthReport.gr , αφού ο Βασίλης Κικίλιας επιδιώκει να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το τι συμβαίνει σε κάθε κλάδο ξεχωριστά.

ΦΩΤΟ: HealthReport.gr

Ήδη τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τους Ιατρικούς Συλλόγους και τις Ενώσεις των Γιατρών και των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία, ενώ στην ατζέντα βρίσκονται εκτός των άλλων οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Εταιρειών, της Φαρμακοβιομηχανίας αλλά και οι Σύλλογοι ασθενών.

Ωστόσο θα προηγηθούν οι ενημερώσεις και οι επισκέψεις του σε Μονάδες Υγείας και Νοσοκομεία, ενώ ήδη τα ξημερώματα ο νέος υπουργός Υγείας πραγματοποίησε την πρώτη του αιφνιδιαστική επίσκεψη χωρίς να συνοδεύεται από κάμερες και δημοσιογράφους. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ: “Αιφνιδίως στον Ευαγγελισμό στην εφημερία ο Β. Κικίλιας! Όλο το παρασκήνιο”

Ήδη έχει ενημερωθεί και από όλους τους Διευθυντές του υπουργείου Υγείας και τους επικεφαλής των Οργανισμών για τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενώ έχει ζητήσει γραπτή ενημέρωση και από τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τους Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Show More

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close