ΆρθραΠολιτική ΥγείαςΡεπορτάζ υγείας

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις συμβάσεις ΕΟΠΥΥ με οικογενειακούς γιατρούς!

Άνοιξε η πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ στην οποία μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για τη σύναψη σύμβασης οι Γενικοί Γιατροί, Παθολόγοι και Παιδίατροι. Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη σύμβαση: «Δείτε τι προβλέπει η σύμβαση των οικογενειακών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ! Όλοι οι όροι»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπροέδρου του Οργανισμού, Τ. Γεωργακόπουλου οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τα ιδιωτικά τους ιατρεία στη πλατφόρμα στο http://familydoctors.eopyy.gov.gr.

Αξίζει να υπενθυμιστεί εδώ ότι ο ΕΟΠΥΥ είχε απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος στα μέσα Ιουνίου αλλά η ηλεκτρονική πλατφόρμα «βγήκε στον αέρα» μόλις σήμερα.

Δείτε ΕΔΩ τι ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ για τις νέες συμβάσεις και πότε λήγουν οι παλιές: «ΕΟΠΥΥ: Τέλος οι συμβάσεις Παθολόγων, Γενικών Γιατρών και Παιδιάτρων στις 15 Ιουλίου! Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος»

Ωστόσο αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι το γεγονός  αν τελικά ο Οργανισμός θα προσελκύσει τους γιατρούς αλλά και τι μέλλει γενέσθαι με τους ασφαλισμένους μετά τις 15 Ιουλίου στην περίπτωση που οι γιατροί αρνηθούν και πάλι να υπογράψουν νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button