Ειδήσεις ΥγείαςΣέξ

Ξεχάστε ότι ξέρατε! Ιδού πως θα έχετε μεγάλη διάρκεια στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες του ΙΜΟΠ «πολλοί άντρες ανησυχούν για τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Συχνά, έχουν στο μυαλό τους μη ρεαλιστικές προσδοκίες, που δημιουργούν συνεχές άγχος κατά την επαφή.

Δείτε τι προτείνουν οι ειδικοί του σεξ για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι!

“Φυσικά, όλοι οι άντρες έχουν τις δικές τους τεχνικές επέκτασης, “αναφέρει η A.L. Harper, ένας ειδικός του sex και πρώην εκδότης ενός αντρικού αγγλικού περιοδικού. “Ωστόσο, αυτές οι τεχνικές απόσπασης μπορούν να καταλήξουν στο να γίνονται χειρότεροι στο κρεβάτι επειδή δεν δίνουν προσοχή στην ευχαρίστηση της συντρόφου τους.

Μάλιστα η A.L. Harper, προτείνει στους άνδρες να μελετήσουν προσεκτικά το Kama Sutra. “Υπάρχει μια τεχνική που αναφέρεται στο Kama Sutra για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, που ουσιαστικά εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να διαρκεί περισσότερο.” λέει η Harper. Συμβουλεύει δε τους άντρες να ξεκινούν σιγά και να σταματούν αν νιώθουν ότι χάνουν τον έλεγχο.

Όλα είναι στο κεφάλι.

“Το άγχος της απόδοσης είναι ο υπ’αριθμόν ένα δολοφόνος της διατήρησης της στύσης” λέει ο σεξολόγος Dr. Patti Britton.  Για το λόγο αυτό συνιστά στους άνδρες να συγκεντρωθούν και να εστιάσουν στα συναισθήματα τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button